Παραδέχθηκε την ήττα του ο Μιχαλολιάκος

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο απερχόμενος δήμαρχος με δήλωσή του μπροστά στις κάμερες αποδέχθηκε την ήττα του, ανέφερε ότι συνεχάρη ήδη τηλεφωνικά τον αντίπαλό του και τόνισε ότι παραμένει παρών στην πολιτική τόσο για τον Πειραιά όσο και για την Ελλάδα.

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος βγήκε μπροστά από το κεντρικό εκλογικό περίπτερο λίγο μετά τις 21.00 για να μιλήσει στους δημοσιογράφους.

«Τη δύναμη την έχει ο λαός, ο οποίος έχει το δικαίωμα στο σωστό και στο λάθος … εύχομαι η απόφαση που πήραν οι πολίτες του Πειραιά να είναι η σωστή», είπε ο κ.Μιχαλολιάκος και ανέφερε ότι ήδη τηλεφώνησε στον Γ.Μώραλη για να τον συγχαρεί.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους φίλους του συνδυασμού του για τον «εκπληκτικό αγώνα» που έδωσαν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα μέλη της οικογένειάς του.

«Δεν μου ταιριάζει ο ρόλος του παραπονιάρη», είπε στη συνέχεια και σημείωσε ότι ο λαός του Πειραιά του έχει δώσει μέχρι τώρα πολλές χαρές. «Δεν νιώθω πικραμένος, ίσως νιώθω λυτρωμένος», είπε, για να προσθέσει ότι δεν αποχωρεί από την πολιτική.

Στο ίδιο ύφος αργότερα τόνισε ότι δεν του ταιριάζουν τα μοιρολόγια και ότι στην πατρίδα του τη Μάνη αυτά αφορούν τους νεκρούς, ενώ ο ίδιος αισθάνεται και ζωντανός και δυνατός.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.