Σαμαράς: Τώρα, μόνο προς τα πάνω, μόνο μπροστά

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με μήνυμά του λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής έστειλε ευχαριστήριο μήνυμα στους πολίτες που ψήφισαν στις εκλογές για την Ευρωβουλή και τον δεύτερο γύρο των εκλογών για Δήμους και Περιφέρειες, ενώ τόνισε ότι το μήνυμα της κάλπης διέψευσε αυτούς που προσπάθησαν να δώσουν στη διαδικασία δημοψηφισματικό χαρακτήρα.

Ο λαός έστειλε μήνυμα στην κυβέρνηση, παραδέχθηκε ο κ.Σαμαράς, που τόνισε ότι πλέον ο στόχος είναι «να προχωρήσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα».

«Είναι ευτύχημα ότι η κυβέρνηση άντεξε», συνέχισε ο πρωθυπουργός, καθώς «όσοι προσπάθησαν να δώσουν στις εκλογές δημοψηφισματικό χαρακτήρα δεν τα κατάφεραν να φέρουν την αστάθεια, την αβεβαιότητα, την ακυβερνησία … το σύνθημα “σήμερα ψηφίζουμε, αύριο φεύγουν” έπεσε στο κενό», είπε ο κ.Σαμαράς.

Οπως υπογράμμισε, ο ΣΥΡΙΖΑ παρά το γεγονός ότι βρισκόμασταν μέσα στην τρικυμία της κρίσης δεν κατάφερε να αυξήσει τα ποσοστά του». «Ηθελαν και πρόωρες», σχολίασε με καυστικό ύφος.

Οπως σημείωσε, η αξιωματική αντιπολίτευση πήρε μόλις δύο περιφέρειες και ελάχιστους δήμους.

Αφού αποτρέψαμε τα χειρότερα πριν λίγο καιρό και σήμερα αποφύγαμε τον εφιάλτη, μένει το τελευταίο μέρος της διαδρομής για να βγούμε οριστικά από την κρίση, κατέληξε ο πρωθυπουργός: Θα πάμε μόνο προς τα πάνω και μόνο μπροστά».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.