«Φεύγω με ψηλά το κεφάλι» δήλωσε ο Χάρης Θεοχάρης

Facebook
Twitter
LinkedIn

«Φεύγω με ψηλά το κεφάλι. Δεν νοιώθω εξιλαστήριο θύμα γιατί κάτι πήγε στραβά. Αυτοί που νοιώθουν ότι κάτι έχει πάει στραβά, ας κοιτάξουν τα δικά τους πεπραγμένα». Με τις φράσεις αυτές και σε έντονα φορτισμένο κλίμα, ο απελθών γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, έκανε αναφορά στα πεπραγμένα της θητείας του, λέγοντας ότι ο ίδιος δεν έλαβε κανένα μέτρο καθώς τα μέτρα τα παίρνει η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση. Ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι το πολύ σε 10 μέρες θα έχει βρεθεί αντικαταστάτης, και ότι έχουν ενημερωθεί οι εταίροι για την παραίτηση του γενικού γραμματέα.

Με αφορμή την παραίτηση του Χάρη Θεοχάρη, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι προσβλέπει σε μία αυστηρή, διαφανή και αξιοκρατική διαδικασία για τον ορισμό του διαδόχου του.

«Κακώς εκδήλωσε ανησυχία η Ευρωπαϊκή Επιτροπή», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για την ανακοίνωση της Κομισιόν σχετικά με την παραίτηση του Χάρη Θεοχάρη από τη θέση του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων.

Σύμφωνα με τον υπουργό, «ό,τι επιτεύχθηκε στην Ελλάδα, επιτεύχθηκε με το αίσθημα ευθύνης της κυβέρνησης, των βουλευτών που τη στηρίζουν και κυρίως με τις θυσίες του ελληνικού λαού».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.