Η Σοφία Βόσσου στο «FRIENDS BAR»

Facebook
Twitter
LinkedIn

Μία καλλιτέχνις που έχει αφήσει το προσωπικό της στίγμα στο χώρο του τραγουδιού, έρχεται στο FRIENDS την Παρασκευή 13 Ιουνίου για μία και μόνο εμφάνιση, έχοντας στις αποσκευές της όλες τις μεγάλες επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει η ίδια, αλλά και υπέροχα τραγούδια που έχει χαρίσει σε σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως ο Πασχάλης Τερζής, ο Γιάννης Πάριος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Κώστας Μακεδόνας, η Αρλέτα και πολλοί άλλοι.

Με αυτοσχεδιαστική διάθεση και με το χαρακτηριστικό της ταμπεραμέντο, η Σοφία Βόσσου γίνεται ένα με το κοινό και μας ταξιδεύει με την υπέροχη φωνή της και τις μελωδείες του πιάνου της σε μία ανδρομή στην μέχρι τώρα πορεία της.

Η «Άνοιξη», το «Κουτσουράκι», η «Μετακόμιση» και το «Αν είναι να κολαστώ», συναντούν το «Να κοιμηθούμε αγκαλιά», το «Δε μετανιώνω», το «Φοβάμαι»  και πολλά τραγούδια έκπληξη!!

Η Σοφία Βόσσου σε ένα πρόγραμμα που περνάει με μεγάλη άνεση από τις ποπ επιτυχίες στα ωραιότερα λαϊκά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει, την Παρασκευή 13 Ιουνίου στο FRIENDS!

 

Μαζί της ο Δημήτρης Παραράς στα πλήκτρα και την κιθάρα.

 


Ώρα έναρξης 11.00μ.μ.

«FRIENDS BAR»


Λεωφόρος Καλυβίων 21, Λαγονήσι

Τηλέφωνο :  2291026576

 

https://www.facebook.com/FriendsBarBunnyislandLagonesi?fref=ts

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.