Οι τέσσερις σταθμοί που θα συμπράξουν Χάρις Αλεξίου και Τάνια Τσανακλίδου

Facebook
Twitter
LinkedIn

Μετά από ένα επιτυχημένο χειμώνα, η Χάρις Αλεξίου και η Τάνια Τσανακλίδου, επιστρέφουν για να συμπράξουν σε τέσσερις συναυλίες (για την ώρα), σε Αθήνα – Λάρισα Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Κι αυτό θα έχει ένα ειδικό βάρος, μια συγκίνηση αφού κι οι δυο τους ανήκουν σε εκείνη την γενιά που ανανέωσε, τροφοδότησε και προχώρησε το ελληνικό τραγούδι- ταυτίστηκε με αυτό, το υπηρέτησε.

Έτσι, οι δυο ερμηνεύτριες θα μας ταξιδέψουν επί σκηνής σε εποχές και δίσκους που λατρέψαμε αλλά και θα σεργιανίσουν άφοβα και με κέφι σε διαχρονικές αθάνατες επιτυχίες. Το Πες το Κι έγινε. Το Πάτωμα. Η Ζελατίνα. Αλλά και ο Φώσφορος. Το Κράτα για Το Τέλος. Και η Μικρή Μου Μωβ Βεντάλια και το Γράμμα στον κ. Γκάτσο. Το Μάλιστα Κύριε του Ζαμπέτα. Και το Καίγομαι του Ξαρχάκου.

Αθήνα – Θέατρο Κατράκειο Νίκαια


11 Ιουλίου 2014

Σίβηρη – Χαλκιδική


9 Αυγούστου 2014

Θεσσαλονίκη – Θέατρο Δάσους


8 Σεπτεμβρίου 2014

Αθήνα  – Θέατρο Βράχων


10 Σεπτεμβρίου 2014

 

Ο λυρισμός και το πάθος στην ίδια σκηνή από την Χάρι Αλεξίου και την Τάνια Τσανακλίδου που θα πλαισιωθούν, από το γκρουπ που προτείνει ένα νέο ήχο και ένα νέο ήθος στην Ελληνική μουσική και ακούει στο όνομα <Nouveau Sextet> (Θωμάς Κωνσταντίνου, Σωτήρης Λεμονίδης, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Δημήτρης Τσάκας, Κώστας Μερετάκης, Κώστας Κωνσταντίνου) και τους φίλους τους Παναγιώτη Τσεβά και Δημήτρη Μπαρμπαγάλα.


Επιμέλεια ήχου : ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΗΣ

Σχεδιασμός φωτισμών: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΘΙΕΛΛΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.