Η Δήμητρα Γαλάνη Περιοδεύει και αυτό το καλοκαίρι – Πρόγραμμα

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

H Δήμητρα Γαλάνη ξεκινάει την καλοκαιρινή περιοδεία της από την Αθήνα και τη σκηνή της Τεχνόπολης στις 25 Ιουνίου και συνεχίζει με επιλεγμένους σταθμούς και χώρους σε όλη την χώρα. Οι φετινές της παραστάσεις αποτελούν μια σπάνια ευκαιρία να απολαύσουμε την Δήμητρα Γαλάνη που έχουμε αγαπήσει μέσα από μια πορεία 42 χρόνων, να ακούσουμε τα πιο αγαπημένα τραγούδια της σε ένα πλούσιο και ουσιαστικό πρόγραμμα, αυτά που ήδη γνωρίζουμε και αυτά που αγαπάει η ίδια και παρουσιάζει αλλιώς.. Η περιοδεία της έχει τον γενικό τίτλο «Αλλιώς» όπως και ο νέος της δίσκος που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες σε στίχους του Παρασκευά Καρασούλου.

Το «Aλλιώς» δίνει τον τόνο όσων παρουσιάζει φέτος η Δήμητρα στη σκηνή. Μαζί με την μπάντα της, σε μία προσωπική αφήγηση, από αυτές που σπανίως κάνει. Ένα πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που την ανέδειξαν είτε τραγουδώντας τα, είτε γράφοντας την μουσική τους και που συνθέτουν το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας. Οι παραστάσεις που έδωσε τον χειμώνα που μας πέρασε στο Passport με αυτό το concept κέρδισαν κοινό και δημοσιογράφους και έδειξαν τον δρόμο για τις καλοκαιρινές, επιλεγμένες εμφανίσεις της σε όλη την Ελλάδα.

Στην καλοκαιρινή περιοδεία συμμετέχουν οι πιο καλοί της φίλοι, οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια. Ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), ο Λάμπης Κουντουρόγιανης (ηλεκτρική κιθάρα), ο Νίκος Μέρμηγκας  (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), ο Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), ο Στέλιος Προβής (μπάσο).

 

Επιμέλεια ήχου : Γιώργος Βουδαντάς και Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Ευχαριστούμε θερμά για σχετικές δημοσιεύσεις / αναφορές.

 

 

 

Δήμητρα Γαλάνη

Καλοκαίρι 2014

Οι σταθμοί της περιοδείας*


ΙΟΥΝΙΟΣ

Τετάρτη 25/06 – “Τεχνόπολις”, Αθήνα


ΙΟΥΛΙΟΣ

Τρίτη 15/07 – Δημοτικό Θέατρο Βόλου

Παρασκευή 18/07 – Τρενοτεχνείο, Κυπαρισσία

Κυριακή 20/07 – Θέατρο Τεχνόπολις, Ηράκλειο Κρήτης

Πέμπτη 24/07 – Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου, Ρόδος

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Σάββατο 23/08 – 9ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας

Δευτέρα 25/08 Κάστρο Καλαμάτας


* Είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές ή τροποποιήσεις στο πρόγραμμα της περιοδείας.

 

Οργάνωση παραγωγής:

Menta Art Events, info@menta3.com, τηλ. 2108617577

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.