«Πάμε Ξανά» στο Πόρτο Χέλι

Facebook
Twitter
LinkedIn

Του Χρήστου Βλαχογιάννη

Το καλοκαίρι μπορεί να βρίσκεται στο τέλος του, όχι όμως και οι ποιοτικές εκδηλώσεις στο Πόρτο Χέλι.  Έτσι λοιπόν, το Σάββατο στις 23 Αυγούστου η παράσταση της Νατάσσας Μποφίλιου «Πάμε Ξανά», που ενθουσίασε το κοινό σε όλη την Ελλάδα, θα βρίσκεται στο προαύλιο του πολυχώρου ARTικι.

Η παράσταση «Πάμε Ξανά» συνδυάζει τα ήδη αγαπημένα τραγούδια της πρόσφατης συνεργασίας της Νατάσσας Μποφίλιου με τον συνθέτη Στάμο Σέμση, με τα τραγούδια του προσωπικού της ρεπερτορίου που την έχουν αναδείξει σε μία από τις πιο δημοφιλείς ερμηνεύτριες της γενιάς της.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος στήνουν ένα απρόβλεπτο ακουστικό πρόγραμμα με στόχο να κάνουν τα τραγούδια τους αγνώριστα, αλλά και να πειραματιστούν με γνωστά σπουδαία κομμάτια της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ταυτόχρονα η παράσταση προβάλλει διαφορετικές ερμηνευτικές πτυχές της Νατάσσας Μποφίλιου.

Όσοι λοιπόν θα βρίσκεστε στο Πόρτο Χέλι – και όχι μόνο –  δε θα πρέπει να χάσετε αυτή τη μοναδική παράσταση που πραγματοποιείται στο προαύλιο του πολυχώρου ARTικι, το οποίο θα ανοίξει τις πύλες στις 20:00 για να σας υποδεχθεί.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.