Παραιτήθηκε από υφυπουργός Παιδείας ο Κώστας Κουκοδήμος

Facebook
Twitter
LinkedIn

Με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο Κώστας Κουκοδήμος υπέβαλε την παραίτησή του από την θέση του υφυπουργού Παιδείας.

Στην επιστολή του επικαλείται προσωπικούς λόγους οι οποίοι όπως αναφέρει τον υποχρεώνουν στην παραίτηση.

«Με την επιστολή μου αυτή επιθυμώ να σας ευχαριστήσω θερμά για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου με την εξαιρετικά τιμητική πρότασή σας να αναλάβω τα καθήκοντα του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων. Προσωπικοί και μόνον λόγοι με υποχρεώνουν σήμερα να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων», αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Κουκοδήμος.

Δηλώνει τέλος ότι στηρίζει ως βουλευτής της παράταξης της Ν.Δ το κυβερνητικό έργο και προσωπικά τον ίδιο τον Πρωθυπουργό «στην τεράστια προσπάθεια για την ανάταξη της χώρας».

Αμεση, μέσω sosial media ήταν η αντίδραση του υπουργου Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου: «O Kώστας Κουκοδήμος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους. Χάνω έναν πολύτιμο πολιτικό ειδικά στα θέματα σχολικού αθλητισμού. Όταν ορκιστήκαμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του είπε: «Να προσέξεις τον σχολικό αθλητισμό».

Ελπίζω στη βοήθεια του Κώστα από τη θέση του στη Βουλή των Ελλήνων.»

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.