Η Άννα Μπουρμά μας τραγουδά από το Φάληρο

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης και τα Μέλη του Δ.Σ του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου σας παρουσιάζουν και σας προσκαλούν στην μουσική παράσταση της Άννας Μπουρμά με τίτλο ‘’ Ένα τραγούδι αν σωθεί’’.  Το Σαββάτο 13 Σεπτεμβρίου ώρα 21:15 στην παραλία Μπάτη στη λεωφόρο Ποσειδώνος θα υποδεχτούμε την  Άννα Μπουρμά σε ένα μουσικό ταξίδι που θα μείνει αξέχαστο. Μια νέα καλλιτέχνης που δεν την χωράει το ψέμα και είναι ένα σημάδι στου χάρτη τις γραμμές !

Η μουσική αυτή παράσταση θα περιλαμβάνει τραγούδια και από τις δύο δισκογραφικές της δουλειές καθώς και άλλα αγαπημένα από την έντεχνη ελληνική μουσική σκηνή.

Η Άννα Μπουρμά είναι μια νέα ερμηνεύτρια που από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασε και μάγεψε το κοινό, έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες και συμμετοχές με τα μεγαλύτερα ονόματα του ποιοτικού τραγουδιού όπως Γιώργο Νταλάρα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Δήμητρα Γαλάνη κα. Με την ιδιαίτερη κρυστάλλινη φωνή της αλλά και με την θεατρικότητα που διαθέτει επί σκηνής καθηλώνει τον ακροατή και τον ταξιδεύει στον κόσμο των συναισθημάτων.

Μια έκπληξη περιμένει τους ακροατές, μοιράζονται σε όλο το κοινό κρουστά μουσικά όργανα και τον πιο σημαντικό ρόλο παίζεται μόνο εσείς ! Επί σκηνής θα εμφανιστεί μαζί της ο συνθέτης της και πατέρας της Τάκης Μπουρμάς.Μουσικοί :

Κιθάρα κλασσική Τάκης Μπουρμάς

Κιθάρα Γιάννης Ακτύπης

Ούτι Βάσια Βουγιουκλή

Mπάσο Πέτρος Βασιλειάδης

Κρουστά Βασίλης Κατσαμπέλας

Κρουστά Νίκος Νταρίλας

Ήχος Κ. Καραμπάτσος


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.