Το τελευταίο Αντίο στον Αντώνη Βαρδή

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ήταν ακατόρθωτο ο Αντώνης Βαρδής να «κατοικήσει» για τελευταία φορά  στο εκκλησάκι του σπιτιού του όπως ήταν η επιθυμία του. Σήμερα το πρωί πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι, συγκεντρώθηκαν στον ιερό ναό Γέννησης του Χριστού στην Παιανία για να αποχαιρετήσουν τον δημοφιλή τραγουδοποιό.

Η οικογένεια του σε βαρύ πένθος δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πως έφυγε από τη ζωή το αγαπημένο της πρόσωπο. Τα δύο του παιδιά, Γιάννης και Καλλιστώ, θρηνούν την απώλεια του πατέρα τους.

Στο Κοιμητήριο της Παιανίας για το τελευταίο «αντίο» στο μεγάλο συνθέτη βρίσκονται και πολλοί άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, μεταξύ αυτών: ο Γιώργος Νταλάρας με τη σύζυγό του, η Χαρούλα Αλεξίου, ο Γιάννης Πάριος, ο Αντώνης Ρέμος,  o Νίνο, ο Νίκος Βέρτης, η Μελίνα Ασλανίδου, η Βάσια Τριφύλλη, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, η Ευρυδίκη, η Έλλη Κοκκίνου, ο Γιώργος Λιανός με τη σύζυγό του, ο Αντώνης Γούναρης, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Νίκος Δουλάμης, ο Μάνος Ψαλτάκης,  η Ελένη Δήμου, η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Γιώργο Θεοφάνους, ο Χάρης Βαρθακούρης, η Κωνσταντίνα, ο Γιώργος Λεβέντης , ο Ηλίας Ψινάκης, ο Ηλίας Κλωναρίδης, ο Κώστας Καραφώτης,  ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Γιώργος Πολυχρονίου και ο δήμαρχος Παιανίας.

 

Στεφάνια έχουν στείλει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, οΣταμάτης Γονίδης, η Άντζελα Δημητρίου, ο Λευτέρης Πανταζής και η Νατάσα Θοεδωρίδου.

Η οικογένειά του είχε ζητήσει να μην δοθούν χρήματα σε στεφάνια, καθώς ο Αντώνης Βαρδής είχε την επιθυμία «αντί να πεταχτούν αυτά τα χρήματα, να δοθεί ένα πιάτο φαγητό σε όποιον το έχει ανάγκη»

.




Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.