Για οικονομικούς λόγους κατεβάζουν νωρίτερα αυλαία οι “Θεσμοφοριάζουσες”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η εταιρία Ακροπόλ «κατεβάζει» πρόωρα την παράσταση «Θερμοφοριάζουσες», μετά από καταγγελίες και εξώδικα των συντελεστών της παράστασης που -όπως ισχυρίζονται- έμειναν απλήρωτοι. Την δικαστική οδό, ακολούθησε και ο Διονύσης Τσακνής, ο οποίος μέσα από  επιστολή του στον Τύπο θέλησε να γνωστοποίησει την καταγγελία της σύμβασής του και την απαγόρευση χρήσης της μουσικής του στην παράσταση. Ο γνωστός συνθέτης, μάλιστα, ζήτησε την εισαγγελική παρέμβαση ώστε να οι αστυνομικοί να απαγορεύσουν να παιχτεί η παράσταση που είχε προγραμματιστεί στην Νίκαια. Στην επιστολή του εκφράζει την οργή του κατά του επιχειρήματία και παραγωγού Φάνη Κιρνινέζου.

O Θεατρικός οργανισμός  Ακροπόλ σε επιστολή του στα ΜΜΕ, ανακοίνωσε  τη ματαίωση των επόμενων παραστάσεων για την παραγωγή «Θεσμοφοριάζουσες», που παρουσιάστηκε το καλοκαίρι του 2014.

Δυστυχώς η παράσταση δεν έτυχε της ανάλογης ανταπόκρισης από το κοινό με αποτέλεσμα η μέχρι σήμερα οικονομική ζημία να είναι μεγάλη και να μην μας επιτρέπει τη συνέχισή της.

Όλες οι συμβατικές υποχρεώσεις της Ακροπόλ Α.Ε. προς τους συνεργάτες και συντελεστές της παράστασης θα ικανοποιηθούν στο ακέραιο.

Ζητούμε συγνώμη από το κοινό για τη ματαίωση των παραστάσεων.

Ο Θεατρικός Οργανισμός Ακροπόλ θα συνεχίσει να παράγει καλλιτεχνικό έργο, πιστός στο όραμά του για παραστάσεις υψηλού επιπέδου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.