Τι θα δούμε τη νέα σεζόν στο Θέατρο Πορεία

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τέσσερις θεατρικές παραστάσεις θα φιλοξενήσει αυτή τη νέα θεατρική σεζόν το Θέατρο Πορεία.  Εκτός από τη «Μεγάλη Χίμαιρα» που είχε μεγάλη επιτυχία στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, στη σκηνή του Θεάτρου Πορεία θα δούμε  το BLASTED – ΕΡΕΙΠΙΑ της Sarah Kane, το έργο του Ρόλαντ Σίμελπφενιχ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ και το ΤΖΕΛΑ, ΛΕΛΑ, ΚΟΡΝΑΣ και στην παιδική σκηνή ο ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ του Volker Ludwig

Αναλυτικότερα:

Το εξαιρετικά επιτυχημένο BLASTED – ΕΡΕΙΠΙΑ της Sarah Kane σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, επαναλαμβάνεται για 30 μόνο παραστάσεις από 1 Οκτωβρίου έως 9 Νοεμβρίου 2014.

Παίζουν: Ακύλλας Καραζήσης, Λένα Παπαληγούρα, Μιχάλης Αφολάνιο

Ημέρες Παραστάσεων: Τετάρτη έως Κυριακή στις 21.00

Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό 15€, Φοιτητικό, Νεανικό (κάτω των 22), Ανέργων: 10€

Διάρκεια: 105 λεπτά, χωρίς διάλειμμα.

 

H sold-out στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου ΜΕΓΑΛΗ ΧΙΜΑΙΡΑ του Μ. Καραγάτση σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου ξεκινάει τις παραστάσεις της στο θέατρο Πορεία στις 22 Νοεμβρίου.

Παίζουν: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Νίκος Ψαρράς, Όμηρος Πουλάκης, Σοφία Σεϊρλή, Αλίκη Αλεξανδράκη, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Δημήτρης Τάρλοου, Κατερίνα Τράμπα, Βασιλική Παναγιώτογλου

Ημέρες Παραστάσεων: Τετάρτη (λαϊκή, γενική είσοδος 14€) και Κυριακή στις 19:30, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00

Τιμές Εισιτηρίων: από 10 έως 20 ευρώ.

Διάρκεια: 135 λεπτά, χωρίς διάλειμμα.

 

Από τον Φεβρουάριο του 2015 και κάθε Δευτέρα και Τρίτη θα παρουσιάζεται από την ομάδα Kammerspiel το έργο του γνωστού Γερμανού συγγραφέα Ρόλαντ Σίμελπφενιχ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ σε σκηνοθεσία Έλενας Καρακούλη.

Παίζουν: Νίκος Ψαρράς, Στεφανία Γουλιώτη, Μαρία Ζορμπά, Χάρης Τζωρτζάκης, Ηλιάνα Μαυρομάτη

Ημέρες Παραστάσεων: Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00

Παιδική σκηνή:

Η “Συντεχνία του γέλιου” παρουσιάζει από τις 12 Οκτωβρίου το ΤΖΕΛΑ, ΛΕΛΑ, ΚΟΡΝΑΣ και ο ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ του Volker Ludwig σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ  – Βασίλη Κουκαλάνι και πρωτότυπη μουσική Φοίβου Δεληβοριά. Η επιτυχημένη παράσταση για τους μικρούς αλλά και όχι τόσο μικρούς θεατές μας επαναλαμβάνεται κι αυτόν τον χειμώνα.

 

Ημέρες Παραστάσεων: Κυριακή στις 12:00, καθημερινές για οργανωμένες παραστάσεις σε σχολεία στις 10:00. Πληροφορίες, Υρώ Μιχαλακάκου: 2155503656, 6978068699.

 

Τιμές Εισιτηρίων: από 6 έως 8 ευρώ.

 

Διάρκεια: 80 λεπτά, με διάλειμμα

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.