Η Φωτεινή Βελεσιώτου και ο Βαγγέλης Καζαντζής τελευταίο βράδυ στο Ρυθμό Stage

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η Φωτεινή Βελεσιώτου και ο Βαγγέλης Καζαντζής μαζί με την υπέροχη παρέα τους (Δημήτρης Μπρέντας, Διονύσης Μακρής, Γιώργος Μαγαλιός) ξεκίνησαν τις 4 Οκτωβρίου  το μουσικό τους ταξίδι  στη σκηνή του  Ρυθμού  Stage. Απόψε 11 Οκτωβρίου είναι το τελευταίο βράδυ.    

Αφορμή για αυτή την ετερόκλητη συνεργασία της σπουδαίας ερμηνεύτριας και του νέου ταλαντούχου τραγουδοποιού στάθηκε το τραγούδι “Αποθυμιά” σε στίχους του Γιώργου Γκώνια που συμπεριλαμβάνεται στην πρόσφατη δισκογραφική δουλειά του Καζαντζή που κυκλοφορεί με τίτλο “Έξω απ τα μέτρα” στον οποίο συμμετέχουν επίσης ο Γιάννης Χαρούλης, ο Γρηγόρης Κλιούμης, η Μαρίνα Δακανάλη (τραγουδούν μαζί το τραγούδι «Το παραμύθι της βροχής»)και ο Κωσταντής Πιστιόλης.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου είναι ερμηνεύτρια λιτή, δωρική, με φωνή που σε τραντάζει. Την γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τις ερμηνείες της στο τραγούδι “Μέλισσες” αλλά και το πρόσφατο “Διόδια”. Τόσα χρόνια έχει κόσμο που την ακολουθεί σταθερά, αλλά και σημαντικές συνεργασίες με τους Γιώργο Καζαντζή, Μιχάλη Νικολούδη, Μελίνα Κανά κ.ά.

 

Ο Βαγγέλης Καζαντζής πριν από 3 χρόνια έκανε αισθητή την παρουσία του με την έκδοση του δίσκου “Της γης το μυστικό” σε στίχους Γιώργου Γκώνια και τις συμμετοχές του Ψαραντώνη, του Απόστολου Ρίζου και της Μαρίνας Δακανάλη. Ακολούθησαν ζωντανές εμφανίσεις και συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων είναι: ο Γιάννης Χαρούλης, η Μαρίνα Δακανάλη, η Λιζέτα Καλημέρη, η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Γιώτα Νέγκα, τα Υπόγεια Ρεύματα, ο Φώτης Σιώτας, η Μαρία Κώτη (Χαΐνηδες) κ.ά.

 

Το μουσικό τους πρόγραμμα περιέχει τραγούδια από τη προσωπική δισκογραφία των δυο και συνεχίζει σε μεγάλο μέρος του με διασκευές αγαπημένων κομματιών από την ελληνική δισκογραφία παντρεύοντας τον Νικόλα Άσιμο και τους Χειμερινούς κολυμβητές με παραδοσιακά ακούσματα και ρεμπέτικα αλλά και συναντώντας τους σύγχρονους τραγουδοποιούς όπως τον Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Το σάζι και η κιθάρα του Βαγγέλη συναντούν τη φωνή της Φωτεινής αλλά και το κλαρίνο, τη γκάιντα και τα άλλα πνευστά του Δημήτρη μαζί με το κοντραμπάσο του Διονύση και τα κρουστά του Γιώργου και μας υπόσχονται ένα υπέροχο μελωδικό ταξίδι.

 

Ο Δημήτρης Μπρέντας είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους νέους μουσικούς και είναι βασικό μέλος του μουσικού σχήματος Χαΐνηδες.

Ο Διονύσης Μακρής είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής της Άρτας και έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως ο Μπάμπης Παπαδόπουλος, Μανώλης Φάμελος κ.α.

Ο Γιώργος Μαγαλιός είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής της Άρτας και ένας πολλά υποσχόμενος νέος μουσικός.

 

Παίζουν:

Φωτεινή Βελεσιώτου: Φωνή

Βαγγέλης Καζαντζής: Φωνή, κιθάρα, σάζι

Δημήτρης Μπρέντας: Κλαρίνο, γκάιντα, καβάλ

Διονύσης Μακρής: Κοντραμπάσο, μπουζούκι

Γιώργος Μαγαλιός: Τύμπανα, Κρουστά

 

Ρυθμός Stage

Μαρίνου Αντύπα 38

16346 Ηλιούπολη

Τηλέφωνο: 210 9750060

www.rythmosstage.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.