Ευσταθούν οι καταγγελίες για τον κ.Καρατζαφέρη;

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σήμερα το πόρισμα για την υπόθεση Καρατζαφέρη. Το Πόθεν Εσχες. Τα εκατομμύρια σε λογαριασμούς του αν υπάρχουν μίζες κλπ.

Ο κ. Καρατζαφέρης είναι ο τρίτος πολιτικός που κατηγορείται για οφσόρ Εταιρίες … οι Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν φεύγει από την ηγεσία του κόμματος του και δεν δέχεται πιέσεις και εκβιασμούς. Αρκετοί πολιτικοί διερωτώνται, πως έχει πάρει ο κ. Καρατζαφέρης άδεια για τηλεοπτικό κανάλι Πανελλαδικής εμβέλειας εδώ και χρόνια…

 

Δυο περιπολικά για 47 χωριά…

Οι κάτοικοι στον Λαγκαδά, πήραν την ‘’ασφάλειά ΄΄ τους στα χέρια τους. Δημιούργησαν ομάδες περιπολίας γιατί δεν έχει μείνει σπίτι που να μην έχει λεηλατηθεί. Ετσι κάθε βράδυ χωρίς να θέλουν ν΄ αντικαταστήσουν την αστυνομία, η οποία διαθέτει δύο περιπολικά για 47 χωριά …έχουν προλάβει κρούσματα. Αλλά καταγγέλλουν ότι αυτό δεν είναι λύση.Εν τω μεταξύ, όπως τους πληροφόρησαν οι αστυνομικοί της περιοχής θα πρέπει να πάρουν το 100 (από Θεσσαλονίκη) για να πάει πιο γρήγορα σε περίπτωση ληστείας …ΗΜΑΡΤΟΝ κατά τα άλλα οι φόροι μας πάνε για την ασφάλειά μας και για την ιατρική μας περίθαλψη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.