“Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συνυπογράφει συμφωνία κυβέρνησης – τρόικας” διαμηνύει ο Τσίπρας

Facebook
Twitter
LinkedIn

“Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να θεωρήσει δεδομένα και να εφαρμόσει τα μέτρα που χαλκεύουν αυτή τη στιγμή κυβέρνηση και τρόικα” επισήμανε από τα Ιωάννινα ο Αλέξης Τσίπρας.

Ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν πρόκειται να συνυπογράψει ως αξιωματική αντιπολίτευση όσα θα συμφωνήσουν η κυβέρνηση με την τρόικα. “Τέτοια υπογραφή ντροπής, ας μην την περιμένουν από μας… Για υπογραφές ντροπής στον κο Σαμαρά και στον κο Βενιζέλο, όχι στον ΣΥΡΙΖΑ” τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ, Τσίπρας πρόσθεσε ότι “θα δώσει με όλα τα δημοκρατικά όπλα τη μάχη για να φύγει αυτή η κυβέρνηση, και να οδηγηθούμε σε εκλογές, μέσα από τη διαδικασία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

“Στη μάχη αυτή έχει θέση κάθε δημοκράτης, κάθε προοδευτικός άνθρωπος, που καταλαβαίνει πόσο κρίσιμο είναι να απαλλάξουμε τη χώρα από την πολιτική και τους πολιτικούς των μνημονίων. Τώρα! Χθες αν ήταν δυνατόν” τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

“Ο κ. Τσίπρας δεν έχει καταλάβει ούτε πού βρισκόταν η Ελλάδα, ούτε τι ξεπέρασε, ούτε πού πηγαίνει” απάντησε μεταξύ άλλων η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.