Έχετε δέκα λεπτά; Κάντε τώρα κάτι Εθνικά χρήσιμο

Δημήτρης Κωνσταντάρας
Facebook
Twitter
LinkedIn

Του Δημήτρη Κωνσταντάρα

Κάθε μέρα, ο μέσος Έλληνας πολίτης «ξοδεύει» δυο ώρες και 32 λεπτά παρακολουθώντας στην τηλεόραση μέτρια ως άθλια σήριαλ και «ψυχαγωγικές εκπομπές» γεμάτες συνταγές μαγειρικής, ωροσκόπια, διαφημιστικές «προσφορές» άχρηστων καταναλωτικών αγαθών, κριτικές σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές, κουτσομπολιά της «μαύρης συμφοράς» και αστειάκια μεταξύ των συντελεστών. 

Δεν είμαι «Συριζαίος» , ούτε φυσικά ψήφισα Τσίπρα στις τελευταίες εκλογές. Ωστόσο είμαι Έλληνας πολίτης , που έχω αυτή τη στιγμή μια συγκεκριμένη εκλεγμένη κυβέρνηση και μια πολύ συγκεκριμένη σειρά αξεπέραστων Εθνικών προβλημάτων που μας βουλιάζουν καθημερινώς.  Κάποιοι φταίνε που είμαστε σ  αυτή  την κατάσταση και πρέπει να τους βρούμε – έξω και πέρα από πολιτικές σκοπιμότητες, κομματικές εξαρτήσεις, προσωπικά συμφέροντα και συμπάθειες ή αντιπάθειες.  Έχετε δέκα λεπτά ελεύθερα; Ψάξτε τον  υπολογιστή σας. «Μπείτε» στα : www.gopetition.com/petitions/save-democracy-in-greece-save-the-cradle-of-western-c/sign.  και  https://justiceforgreece.wordpress.com/2015/02/13/european-banks-were-bailed-out-not-the-people-of-greece.

Διαβάστε, ρωτήστε, ζητείστε να σας μεταφράσουν κάποια κείμενα αν δεν ξέρετε καλά Αγγλικά. Και πάρτε απόφαση: Θέλετε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας στην αλήθεια και τη δικαιοσύνη; Αφού ενημερωθείτε  από Άγγλο διακεκριμένο σχολιαστή ότι « Δεν ωφελήθηκε ο Ελληνικός λαός από τα «δάνεια σωτηρίας» που  χορήγησαν το Δ.Ν.Τ. , η  Ευρωπαική Ένωση  και η  Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα στην Ελλάδα αλλά οι Ευρωπαικές και Ελληνικές τράπεζες που  με αμέλεια, αδιαφορία και επιπολαιότητα  δάνεισαν χρήματα στο Ελληνικό κράτος» , θα οδηγηθείτε σε μια φόρμα αίτησης.

Το σκεπτικό:  « Καλέστε τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου να εξετάσει καταγγελίες και στοιχεία που έλαβε αναφορικά με εγκλήματα της αρμοδιότητας του που τελούνται στην Ελλάδα, να ξεκινήσει έρευνα και να στείλει σε δίκη τους ενόχους.

Το αίτημα:

«Ως πολίτης του κόσμου, στηρίζω το δικαστικό αγώνα των Ελλήνων και ζητώ από τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου να ενεργοποιήσει αμέσως τις διαδικασίες, να εξετάσει τα εγκλήματα που τελέστηκαν στην Ελλάδα και να οδηγήσει σε δίκη όσους ευθύνονται. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν, η διάπραξη παρομοίων εγκλημάτων πρέπει να αποτραπεί».

Και μετά… κάντε ο,τιδήποτε άλλο θέλετε.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.