Τι θα δούμε στο “Mega με Μια” την Καθαρά Δευτέρα (Φωτογραφίες)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Την Καθαρά Δευτέρα, όπως όλοι καλά γνωρίζουμε οι περισσότερες εκπομπές είναι μαγνητοσκοπημένες. Αυτή τη φορά το avecnews.gr τρύπωσε  στη μαγνητοσκόπηση της πρωινής εκπομπής του MEGA «Mega με Μια», με τον Μάρκο Σεφερλή, την Έλενα Τσαβαλιά, τη Χριστίνα Πολίτη, το Χρήστο Νέζο, τον Στέλιο Κρητικό αλλά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο,ο οποίος απουσίαζε.

Λίγο μετά το τέλος της ζωντανής εκπομπής, όλοι οι συντελεστές της εκπομπής βρέθηκαν δια μαγείας στο θέατρο Περοκέ. Ένα θέατρο  ξεχειλισμένο από μικρούς και μεγάλους, να τρέχουν να αγκαλιάζουν   και να φωτογραφίζονται με τους πρωταγωνιστές της εκπομπής. Κατά τις 3:30μ.μ  ήταν όλοι έτοιμοι.  Πότε ετοιμάστηκαν, πότε βγήκαν στη σκηνή ένας θεός ξέρει. Γινόντουσαν  όλα τόσο αστραπιαία που ο χρόνος δεν φαινόταν πουθενά.   Ο Μάρκος Σεφερλής με την όμορφη παρέα του, υλοποίησε μια ακόμη εκπομπή γεμάτη τραγούδια,  παιχνίδια και πολύ γέλιο.

Τιμώμενο πρόσωπο ο Γιάννης Πλούταρχος συνοδευόμενος από το Fan  Clup του, το οποίο έπαιξε και διασκέδασε με τα τραγούδια του.

Δεν θα σας πω ακριβώς τι θα δείτε. Αλλά, να θυμάστε να λύσετε το γρίφο γιατί πιάστηκαν στα χέρια Χρ. Νέζος και Στ. Κρητικός και τι  σχέση έχει η Χριστίνα Πολίτη με αυτό!

Δείτε  τις φωτογραφίες και πάρτε μια γεύση, του  τι θα δείτε στις οθόνες σας την Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015.

Λ.Κ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.