Μύκονος: Συνελήφθη 30χρονος για τον ξυλοδαρμό ξενοδόχου με σιδερόβεργα σε κεντρικό δρόμο του νησιού

Ksylodarmos mykonos ksenodoxos 696x439
Facebook
Twitter
LinkedIn

Οδηγός mini van που μεταφέρει τουρίστες από  τα ξενοδοχεία σε διάφορα σημεία  του νησιού για ξενάγηση, . συνελήφθη φερόμενος ως δράστης του ξυλοδαρμού του ξενοδόχου Θοδωρή Κουσαθανά σε κεντρικό δρόμο της Μυκόνου  στην περιοχή Βίδα της Χώρας.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της  Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,

Πως έγινε το επεισόδιο

Ο 32χρονος οδηγός  ακολούθησε τον επιχειρηματία οδηγώντας κλεμμένο όχημα και προκάλεσε σκοπίμως τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, προσκρούοντας στο όχημα του.

Στη συνέχεια επιτέθηκε απρόκλητα στον επιχειρηματία προσπαθώντας να του προκαλέσει βαριές σωματικές βλάβες, με χρήση σιδερογροθιάς . Όπως προέκυψε από την έρευνα, μετά την επίθεση ο 32χρονος διέφυγε, αφού εγκατέλειψε το κλεμμένο όχημα, επιβιβαζόμενος σε έτερο αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος αλλοδαπός.

Όπως φαίνεται στο απόσπασμα που μετέδωσε το MEGA, ο δράστης κατεβαίνει από το κλεμμένο όχημα και με κάτι που μοιάζει με πτυσσόμενο κλομπ παίρνει στο κυνήγι τον ξενοδόχο στην Μύκονο και του καταφέρνει απανωτά χτυπήματα, πριν αποχωρήσει κακήν κακώς όταν έγινε αντιληπτός από περίοικους. Όλα τα χτυπήματα άλλωστε ήταν στο κεφάλι, με σιδερόβεργα, με τον ξενοδόχο να χάνει τις αισθήσεις του και να μεταφέρεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για τις πρώτες βοήθειες.  .

«Ο αδερφός μου τώρα είναι καλά, έχει πάθει σοκ με αυτή την ιστορία. Αυτοί τον παρακολουθούσαν έξω από το ξενοδοχείο μας. Αυτό το συμβάν έγινε λίγο πιο πάνω στον περιφερειακό. Υπήρχε και άλλος που τον παρέλαβε – αυτός που συνελήφθη. Το αυτοκίνητο που βλέπουμε είναι κλεμμένο. Ο δράστης έφυγε την ίδια μέρα με το αεροπλάνο και ο συλληφθείς τον περίμενε σε άλλο σημείο», δήλωσε ο αδερφός του επιχειρηματία στο MEGA.

«Εμείς εδώ δεν έχουμε κόντρα με κάποιον. Μόνο με ένα διπλανό μαγαζί αλλά γενικά δεν έχουμε καμία αντιδικία με κανέναν. Θα βγει από την έρευνα ποιος το έκανε. Η έρευνα έχει προχωρήσει», κατέληξε.

Προ ημερών ο ίδιος ο ξενοδόχος είχε μιλήσει στον ΣΚΑΪ για την επίθεση που δέχτηκε: «Μου επιτέθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου, μόλις κατέβηκα να δω τι είχε συμβεί. Φορούσε ένα μαύρο καπέλο και κρατούσε ένα λοστό. Φορούσε γάντια και ένα τζάκετ μαύρο. Τα χτυπήματα ήταν δολοφονικά και είχαν σκοπό να με σκοτώσουν. Ευτυχώς εμφανίστηκαν δύο γείτονες και τότε φοβήθηκε και έφυγε.»

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.