Μπακογιάννη: Αν δεν μάθουμε από τα λάθη μας, η ΝΔ θα γίνει ΠΑΣΟΚ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Στον απόηχο της μαραθώνιας συνεδρίασης της ΚΟ της ΝΔ η Ντόρα Μπακογιάννη υποστήριξε σήμερα πως είναι  ανάγκη να γίνει ένα έκτακτο συνέδριο.

Η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε πως «αν δεν ακούσουμε τη βάση μας, αν δεν μάθουμε από τα λάθη μας, εάν αποφασίσουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να πορευόμαστε, όπως πριν, θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ, θα καταλήξει μία μεγάλη παράταξη να γίνει ένα μικρό κόμμα».

 

Εγιναν λάθη, αλλιώς δεν θα βρισκόμασταν στην αντιπολίτευση

Η κ. Μπακογιάννη υποστήριξε ότι έγιναν λάθη, λέγοντας ότι, αν δεν είχαν γίνει, η ΝΔ δεν θα βρισκόταν στην αντιπολίτευση. «Δεν μπορούμε να έχουμε περιπτώσεις στις οποίες έχουμε εντοπίσει λάθη, έχουμε αδυναμίες και εμείς, προσπαθώντας να δικαιωθούμε, να κάνουμε τα στραβά μάτια», επισήμανε η βουλευτής της ΝΔ, προσθέτοντας ότι «η πραγματικότητα είναι ότι όλοι βλέπουν την ανάγκη να υπάρχει ένα συνέδριο στο οποίο να ξανατοποθετηθούμε. Η ΝΔ πρέπει να βρει το βηματισμό της».

 

Βολές και κατά του Γιάνη Βαρουφάκη

Η κ. Μπακογιάννη έστρεψε τα πυρά της κατά του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, χαρακτηρίζοντας τεράστια πατάτα του υπουργού να λέει ότι με τη συμφωνία προσπάθησε να ρίξει στάχτη στα μάτια στα ξένα κοινοβούλια. Συγκεκριμένα, είπε: Ο κ. Βαρουφάκης υπέγραψε ένα χαρτί. Μέσα στις χιλιάδες συνεντεύξεις που έχει δώσει, προσπάθησε να στείλει ένα μήνυμα ότι το χαρτί που υπέγραψε, το υπέγραψε, για να ρίξει στάχτη στα μάτια των βουλευτών των υπόλοιπων ευρωπαϊκών κοινοβουλίων. Αυτό από μόνο του είναι ένα τεράστιο ατόπημα, μία τεράστια πατάτα».

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.