Δήλωση Άκη Τσοχατζόπουλου για απόδραση της Βίκυς Σαταμάτη

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Επιστολή-έκκληση στη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, η οποία απέδρασε τα ξημερώματα από το Δρομοκαΐτειο, δημοσίευσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μέσω των δικηγόρων του.

Από το δικηγορικό γραφείο του Γιάννη Παγορόπουλου ανακοινώθηκε η παρακάτω δήλωση του τ. Υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου:

Όπου να είσαι, σου λέω, χωρίς να αγνοώ τις ευθύνες αυτών που σε οδήγησαν εχθές εδώ,ότι ο καλός δρόμος για να σμίξεις άμεσα με το παιδί μας και την οικογένειά σου, είναι να βρεθείς σύντομα στην φροντίδα των γιατρών και των νοσηλευτών, εκείνων που τον τελευταίο χρόνο στο ίδρυμα σε στήριξαν και σε αγάπησαν.

ΥΨΩΝΩ φωνή στο κράτος δικαίου, στη δικαιοσύνη, στην προστασία των δικαιωμάτων κάθε πολίτη, για την σωτηρία και την επιστροφή της, υγιής, στο παιδί της, της Βασιλικής Τσοχατζοπούλου- Σταμάτη.

 

Άκης Τσοχατζόπουλος

Οι συνθήκες υπό τις οποίες απέδρασε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου παραμένουν άγνωστες, ενώ έως τώρα έχουν συλληφθεί οι τέσσερις εξωτερικοί φρουροί των φυλάκων που είχαν διαδοχικές βάρδιες στο Δρομοκαΐτειο τα ξημερώματα, την ώρα της απόδρασης.

Η κ. Σταμάτη διέφυγε από την μπαλκονόπορτα του ισόγειου δωματίου που νοσηλευόταν ξεκλειδώνοντας το λουκέτο που υπήρχε στο κάγκελο, είτε μόνη της είτε με τη βοήθεια συνεργών.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.