Παγκόσμια ημέρα Γέλιου στον Ιανό

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο IANOS γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου με μια μοναδική παράσταση Stand Up Comedy με εννέα από τους πιο άξιους εκπρόσωπους της Ελληνικής Σκηνής Stand Up Comedy. Φοράνε το μεγαλύτερό τους χαμόγελο, επιστρατεύουν τα καλύτερά τους κείμενα και δίνουν ραντεβού στο πατάρι του ΙΑΝΟΥ για να γιορτάσουν μαζί σας την Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου σε μια χορταστική παράσταση!

Θα εμφανιστούν οι: Βύρωνας Θεοδωρόπουλος, Δημήτρης Χριστοφορίδης, Διονύσης Ατζαράκης, Θωμάς Ζάμπρας, Πάρις Ρούπος, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Στέλιος Σαλαμάνδρας, Βαγγέλης Αναστασίου, Αριστοτέλης Ρήγας.

Πρόκειται για μια σύγχρονη μορφή κωμωδίας, γρήγορη, σπιρτόζικη, με απανωτές, δυνατές ατάκες, ένα είδος που θυμίζει τον θεατρικό κωμικό μονόλογο αλλά χωρίς τον “4ο τοίχο του θεάτρου” αφού ο Stand Up Κωμικός και θεατές βρίσκονται δίπλα δίπλα.

Το Stand Up Comedy είναι οικείο, φιλικό, γεμάτο αυτοσαρκασμό και αλήθειες για τη ζωή και την καθημερινότητα, συχνά με την έντονη συμμετοχή του κοινού.

Τι καλύτερο λοιπόν από μια βραδιά που έχει όχι έναν, όχι δύο αλλά 9 κωμικούς που ανεβαίνουν στην σκηνή του ΙΑΝΟΥ  για να σας κάνουν να γελάσετε και να σας προσφέρουν μια εκρηκτική βραδιά με ιλιγγιώδη ταχύτητα, πολλά γέλια και ελπίζουμε καθόλου κλάματα

Χορηγός επικοινωνίας της περιοδείας είναι το δημοφιλές site Rock n’Lol (http://rocknlol.gr/) στις σελίδες του οποίου μπορείτε να δείτε συνεντεύξεις των συντελεστών της παράστασης.

 

Είσοδος: 10€ / Ελάχιστη κατανάλωση: 6€.

Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

 

Πληροφορίες: IANOS | τηλ. 210 32 17 810, Σταδίου 24 – Αθήνα

Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ:

Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι) και στο www.ianos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.