Pelikan… αξία ανεκτίμητη

Facebook
Twitter
LinkedIn


Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της η Pelikan, διοργάνωσε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά – σε όλες τις μεγάλες πόλεις της υφηλίου – το Pelikan Hub 2018. Μια μεγάλη συνάντηση που έχει ως στόχο να φέρει κοντά τους φίλους της κλασσικής γραφής για να μοιραστούν το πάθος τους για τις πένες.

 

Την ευθύνη για την φετινή διοργάνωση, είχε ο κύριος Αθανάσιος Ευαγγελίδης, ιδιοκτήτης του PEN HOME στην Πλατεία Κολοκοτρώνη. Όπως δήλωσε στο aVecnews.gr ο κύριος Ευαγγελίδης «To Pelikan Hub διοργανώνεται κάθε 21 Σεπτεμβρίου, σε όλες τις μεγάλες πόλεις του κόσμου. Είναι μεγάλη μας τιμή,  που φέτος η 5η επέτειος του Pelikan Hub διοργανώνεται στα καταστήματα μας.»

Για το 2018,  οι φίλοι της Pelikan ανάδειξαν  «Μελάνι της χρονιάς»  το Olivine. Μια σκούρα λαδί απόχρωση, που επιλέχθηκε ανάμεσα σε 1.200 διαφορετικές ιδέες. Η συλλογή μελάνης Edelstein περιλαμβάνει δεκαπέντε λαμπερά χρώματα που περιέχουν ένα ιδιαίτερο συστατικό το οποίο εξασφαλίζει επιπλέον απαλή γραφή και φροντίδα για το στυλογράφο.

Πολλοί ήταν ωστόσο,  οι φίλοι της κλασσικής γραφής που τίμησαν την φετινή διοργάνωση. Μεταξύ αυτών και ο διοικητής της τράπεζας Ελλάδος κύριος Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος δήλωσε μεγάλος λάτρης  της πένας.

Κατόπιν κλήρωσης, 12 νικητές, κέρδισαν πένες Pelikan M120N Iconic Blue Special Edition  που πρόσφερε η αντιπροσωπεία της Pelikan στην Ελλάδα, αλλά και σπάνιες συλλεκτικές πένες Pelikan Μ600 που προσέφερε ο κύριος Ευαγγελίδης από τη συλλογή του.

Λαμπριάνα Κυριακού

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.