Όλοι τη Δευτέρα στο Pantheon Theater – Τραγουδάμε ενάντια στο σχολικό εκφοβισμό

Facebook
Twitter
LinkedIn

γράφει η Λαμπριάνα Κυριακού

Τριάντα φωνές – τριάντα σπουδαίοι έλληνες τραγουδιστές και συνθέτες, ενώνονται  στις 11 Μαίου, για να τραγουδήσουν ενάντια στο σχολικό εκφοβισμό, ή αλλιώς να τραγουδήσουν ενάντια στο Bullying.

 

 

Ο νεαρός τραγουδιστής Μαυρίκιος Μαυρικίου, στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιήθηκε στο Pantheon Theater, μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, γι αυτό το project,   το οποίο μέσα σε ένα μήνα, πήρε σάρκα και οστά.

Όλα τα έσοδα της Συναυλίας, θα πάνε στο “Χαμόγελο του παιδιού” και στο “Σπίτι του Παιδιού”.

Η Συναυλία, έχει ως βασικό αρωγό τον Όμιλο Επιχειρήσεων Παπαθεοχάρη, ο οποίος προσφέρει αφιλοκερδώς το PANTHEON THEATER.


Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ανέλαβε την καλλιτεχνική επιμέλεια, αλλά και τις ενορχηστρώσεις. Στην σκηνή του Pantheon Theater θα δούμε να ανεβαίνουν η Λένα Αλκαίου, ο Χρήστος Δάντης, η  Φωτεινή Δάρρα, η Ελένη Δήμου, η  Ευρυδίκη, η Νίκος Ζιώγαλας, η  Ηρώ, ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, η Μελίνα Κανά, η Σία Κοσκινά, η  Κωνσταντίνα, ο Βασίλης Λέκκας, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, η Ευτυχία Μητρίτσα, ο  Αντώνης Μίτζελος, ο Πάνος Μουζουράκης, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η Γιώτα Νέγκα, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Μίλτος Πασχαλίδης,  ο Ορφέας Περίδης, ο Μίμης Πλέσσας, η Σαλίνα, ο Σταύρος Σιόλας, ο Γιάννης Σπανός, η Μαριέττα Φαφούτη, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, η Ραλλία Χρηστίδου και η Julie Massino.


Τους καλλιτέχνες θα συνοδεύσει η 11μελής «Ορχήστρα των Αισθήσεων». 11 νέα ταλαντούχα παιδιά, που την φετινή χρονιά, είχαν την τιμή να τους συνοδεύει στο Πιάνο, σε διάφορες μουσικές βραδιές ο Μίμης Πλέσσας.


 

info:

Τοποθεσία: PANTHEON THEATER

Πειραιώς 166 Ταύρος 11854, τηλ.: 210-3471111, site: pantheontheater.gr

Ημερομηνία: Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ώρα προσέλευσης: 20:00

Ώρα έναρξης: 20:30

Διάρκεια Συναυλίας: 3 ώρες

Προπώληση εισιτηρίων: http://buy.tickethour.com

Τιμές εισιτηρίων από 10 euro

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.hamogelo.gr – 210 3306140

 

Φωτωγραφίες: Βασιλική Σουβατζή



Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.