20 Χρόνια Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου (ήμασταν εκεί)

Facebook
Twitter
LinkedIn

της Λαμπριάνας Κυριακού

Η «Ιερά οδός» το μεσημέρι της Κυριακής, είχε βάλει τα γιορτινά της. Περισσότερα από 350 παιδιά, ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν τραγούδια από τους μεγάλους συνθέτες και ποιητές μας.

 

Ο λόγος για την Παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου, που κλείνει φέτος, 20 χρόνια στη δισκογραφία. Γι αυτό η γιορτή, γι αυτό τα παιδιά έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Πειθαρχημένα – αγγελικά πρόσωπα γεμάτα ταλέντο και καλοσύνη.

 

Μαζί με τη χορωδία του Σπύρου Λάμπρου, ανέβηκαν στη σκηνή, ακόμη τέσσερις χορωδίες. Η χορωδία CON ANIMA του 3ου δημ.σχολείου Γέρακα, η χορωδία VIVA VOCE του 3ου δημ.σχολείου Βούλας, η μοντέρνα παιδική χορωδία ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΚΛΗΚΑ από Καλαμάτα και η χορωδία 3ου Γυμνασίου Βριλησσίων.


Στη συναυλία συμμετείχε ο Διονύσης Τσακνής και η Ρίτα Αντωνοπούλου. Μετά τα τελευταία δημοσιεύματα που αφορούσαν τον Διονύση Τσακνή και που τον ήθελαν στην προεδρεία του νέου Διοικητικού συμβουλίου της μεταΣαμαρικής ΕΡΤ, ο καλλιτέχνης δεν δίστασε να επιβεβαιώσει ε πολύ ευχαριστημένοι. τη είδηση λέγοντας «Η χαρά είναι μεγάλη που είμαι εδώ. Εχει δυο μέρες που μιλάω πάρα πολύ. Δεν υπήρχε καλύτερο βάπτισμα, ενόψει των καθηκόντων μου  που αναλαμβάνω τη νεα βδομάδα στην ΕΡΤ.

Το μέλλον είναι τα παιδιά μας – έτσι θα θυμάμαι  από αυτή την παιδική παράσταση πάρα πολλά πράγματα – κι αν τα καταφέρουμε με την ομάδα μου, να υλοποιήσουμε  κάποια πράγματα που έχουμε στο μυαλό μας να γίνουν, θα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Και θα ήθελα ακόμη να πω ότι η ‘ΕΡΤ, είναι άδικο να απέχει από τέτοιου είδους συναυλίες»

Τα παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου, συνεργάστηκε με τους σπουδαιότερους ερμηνευτές και συνθέτες της χώρας μας, όπως, Χάρις Αλεξίου, Διονύση Σαββόπουλο, Γλυκερία, Καίτη Γαρμπή, Μανώλη Μητσιά, Διονύση Τσακνή, Βασιλη Λέκκα, Νατάσα Θεοδωρίδου, Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννη Ζουγανέλη, Φωτεινή Δάρρα, Παναγιώτη Μάργαρη, Σταμάτη Σπανουδάκη, Μίμη Πλέσσα, Γιώργο Χατζηνάσιο, Κώστα Χατζή, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, κ.α

 

Ακολουθεί και δεύτερο μέρος με περισσότερες λεπτομέρειες φωτογραφίες και βίντεο από τη χθεσινή παράσταση στην Ιερα Οδο

 

{youtube}YfKA2_ZPsP8{/youtube}

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.