Ολοι στη Συναυλία για το Θέατρο της Ρεματιάς

Facebook
Twitter
LinkedIn

Όλα είναι έτοιμα στο θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι για τη μεγάλη συναυλία που διοργανώνεται σήμερα, Τετάρτη, με πρωτοβουλία του Δήμου. Λιγότερο από ένα μήνα μετά την εμπρηστική επίθεση που κατέστρεψε ολοκληρωτικά το χώρο, το θέατρο επαναλειτουργεί, ενώ κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις του ετήσιου Φεστιβάλ.

 

Επαναλειτουργεί στις 6 Ιουνίου το Θέατρο Ρεματιάς

Στη συναυλία, με τίτλο «Μέσα από τις στάχτες», συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες: Φωτεινή Βελεσιώτου, Καλλιόπη Βέττα, Δήμητρα Γαλάνη, Encardia, Γιάννης Θωμόπουλος, Γιάννης Κ.Ιωάννου, Θέμης Καραμουρατίδης, Σταμάτης Κραουνάκης, Αφροδίτη Μάνου, Νότης Μαυρουδής, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μάρτα Μορελεόν, Γιώτα Νέγκα, Γεωργία Νταγάκη, Αλεχάντρο Ντίαζ, Μίλτος Πασχαλίδης, Μιρέλα Πάχου, Αφεντούλα Ραζέλη, Διονύσης Σαββόπουλος, Γιώργος Τοσικιάν, Μόρφω Τσαϊρέλη και η Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου.

 

Στα μέσα Μαΐου, το θέατρο της Ρεματιάς έγινε στόχος εμπρηστών και καταστράφηκε ολοσχερώς. Ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος είχε καταγγείλει «πρακτικές μαφίας» προκειμένου να μην ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αδειοδότησης του χώρου.

Οι εργασίες ανακατασκευής ξεκίνησαν άμεσα, ενώ χάρη στη συμμετοχή εθελοντών από το Χαλάνδρι και τους γειτονικούς Δήμους ο χώρος καθαρίστηκε και έγινε δενδροφύτευση. Το θέατρο διαθέτει πλέον 543 θέσεις και εξέδρα 50 τ.μ.

ο  Σίμος Ρούσσος είχε επιβεβαιώσει ότι οι εκδηλώσεις που παραδοσιακά φιλοξενεί το θέατρο θα αρχίσουν στις 6 Ιουνίου, όπως είχε προγραμματιστεί.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.