Πανό για τη Μέρκελ κλέβει την παράσταση σε επίδειξη μόδας

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο σχεδιαστής Ρικ Όουενς στις επιδείξεις μόδας -είτε παρουσιάζει αντρικά ρούχα είτε γυναικεία- φημίζεται για το γεγονός ότι ξεπερνά τα όρια και θεωρείται αντισυμβατικός. Την άνοιξη του 2014 επέλεξε μία ομάδα χορευτών αντί για μοντέλα, ενώ στην επίδειξη μόδας για τη συλλογή του 2015 τα ρούχα του έφεραν τρύπες στον καβάλο.

Την Πέμπτη στην επίδειξη μόδας αντρικών ρούχων στο Παρίσι, ένα απροσδόκητο συμβάν ξάφνιασε ακόμα και τον ίδιο.

Στη μέση της επίδειξης μόδας, ένα μοντέλο που σύμφωνα με το Women’s Wear Daily ονομάζεται «Ζέρα», έβγαλε ένα μικρό πανό στο οποίο αναγραφόταν: «Please Kill Angela Merkel (Παρακαλώ σκοτώστε την Άνγκελα Μέρκελ)», αλλά μετά ακολουθούσε η λέξη «not».

Σύμφωνα με τον Guardian, το μήνυμα που θέλησε να στείλει ο Ζέρα μπορεί να μην είναι ξεκάθαρο, δείχνει όμως ότι η διαπραγμάτευση για την ελληνική οικονομία απασχολεί πλέον και τον κόσμο της μόδας.

Σε ανακοίνωσή του ο οίκος μόδας ξεκαθάρισε ότι το μήνυμα δεν είχε την έγκριση του σχεδιαστή και πως το σύνθημα δεν πρέπει να συνδεθεί με το όνομα του Ρικ Όουενς.

Ο Όουενς δήλωσε επίσης ότι κυριολεκτικά γρονθοκόπησε τον «Ζέρα» όταν κατέβηκε από τη σκηνή και ζήτησε να απομακρυνθεί από τον χώρο της επίδειξης μόδας.

Το σίγουρο είναι, σύμφωνα με το Fashionista, ότι ο Όουενς δεν θα συνεργαστεί στο άμεσο μέλλον με το συγκεκριμένο μοντέλο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.