Μεϊμαράκης: Αλλαγή ψήφου είναι αλλαγή στρατηγικής στην ΕΕ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Υπό την προεδρία του Ευάγγελου ψσυνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να καθορίσει τη στάση που θα τηρήσει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην ψηφοφορία για το μνημόνιο.

«Όποιος διαφοροποιηθεί υπάρχει διαδικασία στον κανονισμό της ΚΟ και αυτοπροσδιορίζεται αντίθετα γιατί αλλαγή ψήφου είναι αλλαγή στρατηγικής απέναντι στην Ευρώπη» ξεκαθάρισε σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο πρόεδρος της ΝΔ στην εισήγησή του.

Συνάντηση με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτή της ΝΔ, Μάξιμο Χαρακόπουλο, είχε ο κ. Μεϊμαράκης πριν τη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Χαρακόπουλος δήλωσε ότι «δυστυχώς, σήμερα ο ελληνικός λαός και ιδιαίτερα οι παραγωγικές τάξεις καλούνται να πληρώσουν τον βαρύτατο λογαριασμό της ανεπαρκούς και τυχοδιωκτικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Ο βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για μαθητευόμενους μάγους που έφεραν τη χώρα στον γκρεμό της οικονομικής καταστροφής «ακυρώνοντας όσα βήματα με θυσίες και κόπους πετύχαμε τα προηγούμενα χρόνια».

 

Επίσης, ανέφερε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ συμμερίζεται πλήρως τον προβληματισμό του για τις επιπτώσεις των μέτρων στον πρωτογενή τομέα και τον διαβεβαίωσε: «Θα αγωνιστούμε ώστε οι δεσμεύσεις που επιβλήθηκαν στην κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου να ανατραπούν από μία νέα κυβέρνηση ευρωπαϊκού προσανατολισμού».

 

Ο πρώην υπουργός συμπλήρωσε ότι η ΝΔ έχει αποδείξει ότι ιεραρχεί ως πρωτεύον το συμφέρον της πατρίδας και πως αυτήν τη στιγμή εκείνο που προέχει είναι η παραμονή της Ελλάδος στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, «γιατί μόνο έτσι μπορούμε σε δεύτερο χρόνο να διορθώσουμε κραυγαλέες αδικίες ή εξόφθαλμες αστοχίες και λάθη».

 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χαρακόπουλος είχε παραιτηθεί από την κυβέρνηση Σαμαρά, το 2014, εκφράζοντας τις αντιρρήσεις του στο ζήτημα που είχε δημιουργηθεί με την επιμήκυνση της διάρκειας του γάλακτος.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.