Τσίπρας: Με τους νέους στην πρώτη γραμμή τα πάντα είναι δυνατά

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο λαός με τη συμμετοχή του θα πάρει το μέλλον στα χέρια του, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έξω από το εκλογικό τμήμα όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα το πρωί της Κυριακής.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας ψήφισε λίγο μετά τις 9.30 το πρωί στο 661ο εκλογικό τμήμα (14ο εκλογικό διαμέρισμα του 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων), στο κτίριο των 27ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κερκύρας, Κασταλίας και Χιλιανδαρίου, στην Κυψέλη.

Ο λαός με τη συμμετοχή του θα πάρει το μέλλον στα χέρια του και θα επισφραγίσει την νέα εποχή, θα δώσει εντολή για συνέχεια, σταθερότητα και προοπτική, είπε ο κ.Τσίπρας.

Θα δώσει εντολή για ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίες, όπως έχει ανάγκη η χώρα, προκειμένου να συνεχίσει με αποφασιστικότητα και αυταπάρνηση τη μάχη για το δίκιο του λαού, όχι μόνο στην ευρώπη αλλά και μέσα στη χώρα, με τις μεγάλες συγκρούσεις που είναι αναγκαίες για να προχωρήσουμε, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ετσι θα ανασάνει ο τόπος και οι νέοι θα μπορέσουν να ζήσουν, να ερωτευτούν, να δημιουργήσουν, σε μία Ελλάδα που θα είναι ισχυρός και ισότιμος εταίρος στην Ευρώπη, συνέχισε ο κ.Τσίπρας.

Οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν με σταθερά βήματα, θα προχωρήσουμε, είπε ο κ.Τσίπρας, θα ανοίξουμε νέους δρόμους, ακόμη κι εκεί που δεν υπάρχουν.

«Με τους νέους στην πρώτη γραμμή, τα πάντα είναι δυνατά», κατέληξε.


Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.