Η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε στον Λεβέντη για τα περί «γκαντεμιάς»

Facebook
Twitter
LinkedIn

Την αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη προκάλεσε η δήλωση του Βασίλη Λεβέντη ότι δεν θέλει το γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη γιατί τον θεωρεί «γκαντέμη» και «γρουσούζη».

Όπως σημειώνει ο Βηματοδότης, η Ντόρα χρησιμοποιούσε πολλές φορές το γραφείο του πατέρα της στη Βουλή (έβλεπε εκεί κόσμο) και δεν την ενόχλησε, όπως λέει, που το έδωσαν στον κ. Λεβέντη. Την ενόχλησε όμως η δήλωση Λεβέντη.

Έτσι μπήκε στον κόπο να του απαντήσει: «Σου εύχομαι, Πρόεδρε Λεβέντη, Πρόεδρε της Ενωσης Κεντρώων, να αποκτήσεις κάποια στιγμή την γκαντεμιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στην ηλικία, στη διαύγειά του και στην αναγνώριση όλων όσων έχει προσφέρει στον τόπο του».

Επειτα από αυτό, ο κ. Λεβέντης επέμεινε στο αίτημά του να αλλάξει γραφείο και έστειλε σχετική επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής.

Το γραφείο που δόθηκε στον Β.Λεβέντη θεωρείται από τα καλύτερα που υπάρχουν στη Βουλή: μεγάλο, ευήλιο, με με προθάλαμο και, κυρίως, στο ισόγειο.

Αλλά ο Β. Λεβέντης δεν το θέλει και για έναν άλλο λόγο: Επειδή παίρνει… χάπια. Όπως λέει, λόγω των χαπιών που λαμβάνει (για θέματα υγείας) χρειάζεται συχνά τουαλέτα και το γραφείο που του έδωσαν δεν διαθέτει δική του τουαλέτα. Συγκεκριμένα, η τουαλέτα βρίσκεται περίπου 20 μέτρα έξω από το γραφείο που του έχουν παραχωρήσει.

Πάντως, το θέμα πήρε διαστάσεις, καθώς οι βουλευτές της ΝΔ ανακάλυψαν ότι δόθηκε και ένα δεύτερο, εξόχως προνομιακό γραφείο, για το κόμμα του κ. Λεβέντη.

Πρόκειται για το γραφείο που βρίσκεται στο ισόγειο, έξω από τα κυβερνητικά γραφεία, δίπλα από το καφενείο της Βουλής, και το είχε χρησιμοποιήσει η Αννα Ψαρούδα-Μπενάκη ως πρώην Πρόεδρος της Βουλής.

Από την πλευρά του, ο κ. Λεβέντης ανταπέδωσε τα «πυρά», στέλνοντας νέα επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής (και σκέφτεται, όπως λέει, να την αποστείλει και στον πρωθυπουργό) με την οποία αποκαλύπτει περί τους 1.000 συμβούλους που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλους 850 που έχει η ΝΔ και ζητεί την απόσυρσή τους. Πού τους βρήκε και πώς υπολόγισε τον αριθμό τους, ουδείς γνωρίζει. Ο ίδιος σημειώνει ότι με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομηθούν χρήματα, ισοδύναμα του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.