Μια Πρεμιέρα και τριανταένα βράδια με τον Σταμάτη Κραουνάκη

Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Λαμπριάνας Κυριακού

Όσο καυστικός  και να είναι με το λόγο του, η τέχνη του,  προδίδει αυτό κάθε αυτό που ο Σταμάτης Κραουνάκης κρύβει μέσα του. Μια απέραντη ευαισθησία. Γι΄ αυτό τον τραγουδάμε με την σφραγίδα που γράφει επ΄αόριστον .

Ολοι κλάψαμε, όλοι διασκεδάσαμε με τα τραγούδια του.   Γι΄αυτό και ο ίδιος ο δημιουργός τους, πολλές φορές τα «παιδεύει» με νέους ήχους και μας τα προσφέρει σε κάθε του θεματική ενότητα αλλιώτικα, τόσο οικία και ξεχωριστά.

Με το πιάνο του Αρη Βλάχου, την κιθάρα, τα έγχορδα του Βάιου Πράπα, με  το βιολοντσέλο του Γιώργου Ταμιωλάκη αλλά και  με τους πέντε αγγέλους συμπαραστάτες του – όπως τους αποκαλεί ο ίδιος –  Χρήστο  Γεροντίδη, Σάκη Καραθανάση, Κώστα Μπουγιώτη, Γιώργο Στιβανάκη και Χάρη Φλέουρα, ο Σταμάτης Κραουνάκης αρχίζει ένα κύκλο παραστάσεων με τραγούδια που έχουν σημαδέψει την κάθε μας συναισθηματική στιγμή.

«Ολοι Ένα – Φίλα με» είναι ο τίτλος της φετινής παράστασης του Σταμάτη Κραουνάκη, που έκανε  Πρεμιέρα την Πέμπτη (22 Οκτωβρίου) που μας πέρασε. Η παράσταση για το κοινό θα είναι κάθε  Παρασκευή και Σάββατο  –  για 31 βράδια.  Το   κοινό  θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την παράσταση και να ακούσει τραγούδια τριών γενεών.

Όπως λέει και ο ίδιος ο Σταμάτης  «Είναι όλα αυτά τα τραγούδια που μας κάνανε συνοδοιπόρους στα χρόνια και μου δώσανε διαβατήριο στις παρέες των νέων, στις συντροφιές, στα σπίτια των Ελλήνων. Ας πούμε σώζω στο σκληρό δίσκο εκείνα που θα ‘παιρνα μαζί μου. Τα απαραίτητα για ένα παγκόσμιο ταξίδι.. Επιλογή από λατρεμένα αλλά και κρυφά ενωμένα με ρετσιτατίβα και σπουδαία μικρά ποιητικά κείμενα βαφτισμένα στη μουσική… που δε σταματάει ποτέ.   Σουΐτα αισθημάτων, λειτουργικό της Αγάπης..

 

{youtube}J8WXKHO1fZY{/youtube}

Στην πρεμιέρα ήρθαν όλοι οι φίλοι του Σταμάτη – από τον κόσμο της πολιτικής, του θεάτρου της μουσικής και της δημοσιογραφίας. Είδαμε: την Λούκα Κατσέλη, την Θεανώ Φωτίου, την Νάντια  Βαλαβάνη, την Ραχήλ Μακρή, την Μαρία Κανελλοπούλου, η Ζωζώ Σαπουντζάκη,  ο Πασχάλης Τσαρούχας, η Νινέτα και η Νταίζη Λεμπέση, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Μέμος Μπεγνής, η Ζωή Ρηγοπούλου, η Ηρώ Σαία, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, η Σοφία Αρβανίτη, η Εύα Νάθενα, η Μελίνα Τανάγρη, η Κέλλυ Σταμουλάκη, ο Αγγελος Παπαδημητρίου, ο Γιώργος ΝΑνούρης  και άλλοι αγαπημένοι φίλοι του Σταμάτη.



ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :

Σκηνικό : Γιάννης Μουρίκης

Φωτισμοί : Κώστας Μπλουγουράς

Ήχος : Δημήτρης Σωτηρόπουλος

Κοστούμια : Μαρία Καραπούλιου, «LA STAMPA»

Βοηθός σκηνοθέτη: Χρήστος Μουστάκας

Παραγωγή :  Ομάδα Ελληνικού Μουσικού Θεάτρου –Σπείρα Σπείρα

Οργάνωση παραγωγής : Ελένη Συροπούλου

Σ Προβολή & Επικοινωνία : Δέσποινα Κραουνάκη

Σχεδιασμός προγράμματος : Χρήστος Μουστάκας


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : Προπώληση 10 ευρώ, Ταμείο 17 ευρώ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 9.00 μ.μ.

Προπώληση:

Ταμεία Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης  (Πειραιώς 206, Ταύρος), 210 3418579 Δευ-Παρ 11:00 – 14:00, www.mcf.gr. Εισιτήρια προπωλούνται και Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου), Ticket Services Ωρ. λειτουργίας: Δευ. & Τετ. 09:00 – 17:00, Τρ., Πεμ. & Παρ. 09:00 – 20:00, Σαβ. 10:00 – 14:00

Εισιτήρια προπωλούνται και σε επιλεγμένα καταστήματα Forthnet :

(Πειραιά, Καλλιθέας (Θησέως), Αιγάλεω, Συντάγματος, Γλυφάδας, Αμαρουσίου, Αγίου Δημητρίου, Νέας Σμύρνης)

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.