Δυναμικό ξεκίνημα για Νατάσα Θεοδωρίδου και Στέλλα Καλλή στο Vox

Facebook
Twitter
LinkedIn

της Λαμπριάνας Κυριακού

Από πέρυσι απέδειξαν ότι η χημεία τους αλλά και το ταίριασμα τους πάνω στην σκηνή, θα κέρδιζε και τον πιο απαιτητικό διασκεδαστή, αφού το σχήμα Νατάσα Θεοδωρίδου – Στέλλα Καλλή, έσπασε τα ταμεία  πέρυσι στο ΦΩΣ.

 

Αυτή η επιτυχία εφέτος, μεταφέρθηκε στο νυχτερινό κέντρο VOX, που έχει καταφέρει να εδραιωθεί στις προτιμήσεις των Αθηναίων και να βγει νικητής στη μάχη της Ιεράς Οδού.

Χθες Κυριακή( 15/11) μεσημέρι, το πολυπόθητο σχήμα της Αθήνας έκανε πρεμιέρα, ολοκληρώνοντας ένα τετράωρο έως πεντάωρο πρόγραμμα, γεμάτο Νατάσα Θεοδωρίδου και Στέλλα Καλλή, μαζί με τρεις  ταλαντούχους τραγουδιστές, τον Νικηφόρο,  τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και τον Κωνσταντίνο Φραντζή . Βεβαίως έκπληξη στο σχήμα  είναι  τα «νούμερα» του Παντελή Καναράκη.. ντυμένος Ντολόρες – σοπράνο – Ντολόρες Δελαπάρτον και Χόστον – χαρίζει αρκετό γέλιο στους θαμώνες.



Σε αυτήν την Κυριακή λοιπόν, φίλοι και γνωστοί διασκέδασαν και απόλαυσαν αυτό το υπέροχο σχήμα. Είδαμε Την Οικογένεια της ΜINOS EMI, τον Γιώργο Σαμπάνη, που υπογράφει μουσικά το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου «Άστα όλα κι έλα», σε στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, την Μελίνα Κανά, μαζί με την σκηνοθέτη Κέλλυ Σταμουλάκη τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και ολόκληρο το θίασο της παιδικής παράστασης «Πρίγκιπας και Φτωχός» που είχε κάνει ήδη το πρωί  Επίσημη Πρεμιέρα απέναντι στο Αβάκιο Παιδικό Στέκι.

Οι μέρες  που θα φιλοξενείται στο σχήμα είναι  το Σάββατο στις 23:00 και την Κυριακή μεσημέρι . Η είσοδος με ποτό στο μπάρ είναι 15 ευρώ για Σαββάτο και για Κυριακή.

Τιμή απλής φιάλης για 4 άτομα 140Ευρω

Τιμή φοιτητικό για 4 άτομα 120ΕυρΩ

Κυριακή έναρξη προγράμματος 16.00

Κάθε Κυριακή Μενού φαγητό στα 35€/άτομο

Σαλάτα, κυρίως πιάτο και κρασί (1 φιάλη ανα 2 άτομα) –

VOX Διεύθυνση: Ιερά Οδός 16, Γκάζι  – 211.770.2001!

{youtube}St7D5gkUof0{/youtube}


Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.