
Κατατέθηκε ο προϋπολογισμός του 2016
Κατατέθηκε στη Βουλή και τον πρόεδρο του Σώματος Νίκο Βούτση, ο νέος κρατικός προϋπολογισμός του 2016, από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Για να παρέχουμε τις καλύτερες εμπειρίες, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευής. Η συναίνεση σε αυτές τις τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαζόμαστε δεδομένα όπως η συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συναίνεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες.
Κατατέθηκε στη Βουλή και τον πρόεδρο του Σώματος Νίκο Βούτση, ο νέος κρατικός προϋπολογισμός του 2016, από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Η παράσταση «Πρίγκιπας και Φτωχός» της Κέλλυς Σταμουλάκη από την έναρξή της στη θεατρική σκηνή Αβάκιο – Παιδικό Στέκι, απέσπασε τα καλύτερα σχόλια, από θεατές,
επιμέλεια Λαμπριάνα Κυριακού Λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης «Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού», του Ι. Καμπανέλλη σε σκηνοθεσία Γιώργου Δάμπαση, «τρυπώσαμε» ένα απόγευμα στο
Ένοπλη επίθεση βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο ξενοδοχείο Radisson στην πρωτεύουσα του Μαλί, την Μπαμάκο, όπως μεταδίδουν το Reuters και το Γαλλικό Πρακτορείο.
Θύμα τροχαίου δυστυχήματος έπεσε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Ξυλούρης, γιος του αείμνηστου Νίκου Ξυλούρη.