Επίσημη πρεμιέρα για τον «Πρίγκιπα και Φτωχό» – Ποιοι απόλαυσαν την παράσταση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η παράσταση «Πρίγκιπας και Φτωχός» της Κέλλυς Σταμουλάκη από την έναρξή της στη θεατρική σκηνή Αβάκιο – Παιδικό Στέκι, απέσπασε τα καλύτερα σχόλια, από θεατές, παιδιά και γονείς, εκπαιδευτική κοινότητα και πλήθος κόσμου που έσπευσαν να θαυμάσουν τη καινούρια της καλλιτεχνική δημιουργία.

Ειδικά στην επίσημη πρεμιέρα της Κυριακής έσπασε ρεκόρ… χειροκροτήματος!

 

Η Κέλλυ Σταμουλάκη, που εδώ και χρόνια δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις όλο και πιο λαμπρές συνεργασίες της, ανταμείφθηκε για άλλη μια φορά από το άκρως θερμό χειροκρότημα που της πρόσφεραν όσοι παρακολούθησαν τη παράσταση.

Με τον ίδιο ενθουσιασμό υποδέχτηκαν οι θεατές τον εξαιρετικό ηθοποιό Τάσο Χαλκιά, τις ερμηνεύτριες Μελίνα Κανά και Κωνσταντίνα που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, τον Ορέστη Τρίκα, που τόσο η ερμηνεία του όσο και η επικοινωνία του με τα παιδιά είναι αξιοσημείωτη, το Δημήτρη Σταματελόπουλο, τη Νίκη Γρανά και όλο το 16μελή ταλαντούχο θίασο και τους συντελεστές της παράστασης. Συνοδοιπόρος της και σε αυτή την απόπειρα είναι ο αγαπημένος μας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας που έχει συνθέσει την εξαιρετική μουσική για την παράσταση και ο ταλαντούχος Μαυρίκιος Μαυρικίου ο οποίος βρίσκεται στο πιάνο παρέα με άλλους μουσικούς, αφού καίριο χαρακτηριστικό του θιάσου αποτελεί η επιλογή ζωντανής μουσικής επί σκηνής.

Ηχηρά ονόματα από τον καλλιτεχνικό κόσμο είχε τη τιμή να φιλοξενήσει σε αυτή τη λαμπερή επίσημη πρεμιέρα, το Αβάκιο – Παιδικο Στέκι, ανάμεσα τους και οι: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Στάνκογλου, Φάνης Μουρατίδης, Πασχάλης Τσαρούχας, Κατερίνα Τσάβαλου, Δημήτρης Μακαλιάς, Μιχάλης Άνθης, Νικόλας Μπράβος, Κωνσταντίνος Ξένος, Ραλλία Χρηστίδου, Ηλίας Μακρίδης, Ζήνα Κουτσελίνη, Αναστασία Περράκη, Σοφία Παθέκα, Μάρεα Λαουτάρη, Κυριάκος Καραΐσκος, Χάρης Παπαδόπουλος, Νινέτα Λεμπέση, Βασίλης Ντρίγκος και άλλοι.

Αποκλειστικός χορηγός είναι το Κρις Κρις «Τόστιμο!», το βραβευμένο brand της ELBISCO, που νοστιμίζει την παράσταση και μοιράζει δώρα στους μικρούς μας φίλους.

 

Όσο για το έργο;

Δυο παιδιά που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό αποφασίζουν να ζήσουν το ένα τη ζωή του άλλου. Το ένα αγόρι είναι ο πρίγκιπας, ο διάδοχος του θρόνου και το άλλο ο Τομ, ένας φτωχός ζητιάνος. Παιχνίδια της ζωής συνωμοτούν και τότε θα ξεκινήσει μια σειρά από απίστευτα μπερδέματα και απροσδόκητες συναρπαστικές περιπέτειες που θα μας οδηγήσουν στην αναζήτηση της δικαιοσύνης.

Ένα έργο με καυστικό χιούμορ, γρήγορους διαλόγους, συναρπαστική δράση, κωμικά περιστατικά και ανατροπές. Η θεατρική σκηνή μεταφέρεται στην παραμυθένια εποχή του 16ου αιώνα με τα σκηνικά Δέσποινας Βολίδη και τα πολύχρωμα κοστούμια της Δέσποινας Κολοκοτσάς έρχονται να προσθέσουν τα δικά τους χρώματα στο εικαστικό περιβάλλον.

Διανομή:

Μελίνα Κανά / Κωνσταντίνα

Τάσος Χαλκιάς

Ορέστης Τρίκας

Δημήτρης Σταματελόπουλος

Νίκη Γρανά

Λευτέρης Τσάτσης

Παύλος Εμμανουηλίδης

Πάνος Τοψίδης

Ελένη Καρβέλη

Αγγελική Παρδαλίδου

Νίκος Παρασκευόπουλος

Δάφνη Καφετζή

Έλενα Παπαδημητρίου

Γιώργος Σαμαράς

Στο πιάνο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

Πληροφορίες:

«Αβάκιο – Παιδικό Στέκι»,

Ιερά Οδός 7-11, Γκάζι

 

Κάθε Κυριακή στις 12:00

τηλ. Θεάτρου: 213 0185050

Γενική Είσοδος: 10 €

Καθημερινά οργανωμένες παραστάσεις για σχολεία στις 10:30

τηλ. Θιάσου Αβάντι: 2109964691

Ειδικές τιμές για σχολεία και παιδικά πάρτυ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.