Ποιους θα δούμε στο joy αυτό το Σαββατοκύριακο

Facebook
Twitter
LinkedIn

Και αυτό το σαββατοκύριακο στις 14:00 το joy έρχεται να αποκαλύψει την ευχάριστη πλευρά της ζωής!

Το Σάββατο η Δούκισσα συναντά την Τιτίκα Στασινοπούλου και συζητούν για την επιστροφή της ηθοποιού στο θεατρικό σανίδι μετά από  10 χρόνια αποχής, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημα της καριέρας της, το γάμο και το διαζύγιό της με τον ηθοποιό Γιώργο Παπαζήση  και τη ζωή της σήμερα : «Η παράσταση Billy Eliot ήταν πρόσκληση για μένα. Ο πατέρας μου με είχε διώξει από το σπίτι. Δούλευα ως τηλεφωνήτρια σε ξενοδοχείο. Μου έλεγε ο Λειβαδάς είσαι μια σταλιά γυναίκα που θα πας; Δεν υπήρξα ερωτευμένη με τον εαυτό μου. Παίζω μπιρίμπα για να μην πάθω αλτσχάιμερ». Ο Χρήστος Λούλης αποκαλύπτει τι έγινε στα γυρίσματα της νέας ταινίας που παίζει μαζί με τη Δούκισσα , μιλά για τον ανταγωνισμό μεταξύ των ηθοποιών, τα λάθη που έχει κάνει,  την σχέση που είχε με τις γυναίκες και τον πιο απαιτητικό ρόλο της ζωής του, εκείνον του μπαμπά: “ Όλα τα κάνω αλλά η γυναίκα μου έχει παράπονα. Είμαι πολύ πετυχημένος στην αλλαγή πάνας. Όταν έρχεται το παιδί στην αρχή είναι κόλαση. Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των ηθοποιών.  Μετάνιωσα γι αυτό που είπα για την Ζέτα, δεν εκφράστηκα καλά”

Την Κυριακή ο Δημήτρης Πιατάς  περιγράφει στη Δούκισσα τα 40 χρόνια πορείας του στο θέατρο, τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Λάκη Λαζόπουλο στην αρχή της καριέρας του, τον έρωτα και τη σχέση του με τις κόρες του : «Οι κόρες μου μου λένε “Μη μας κάνεις ρεζίλι! Ο έρωτας κρατάει το πολύ 70 χρόνια . Ο Λαζόπουλος ήταν ευάλωτος και φοβισμένος. Η μοναδική σταρ ήταν η Βουγιουκλάκη. Η Αλίκη ήταν εμμονική .»

Η Φωτεινή Δάρρα σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις της αποκαλύπτει τα μυστικά περιποίησης του εαυτού της, τις απαιτήσεις του τραγουδιού, την προσωπική της ζωή και  πόσο την άλλαξε ο ερχομός της κόρης της: « Στα μαλλιά μου βάζω αμυγδαλέλαιο και δαφνέλαιο. Υπάρχει η λαϊκή μου πλευρά που δεν την ξέρει ο κόσμος. Η προσωπική μου ζωή είναι το τελευταίο μου καταφύγιο.  Ο ερχομός της κόρης μου έχει μεγεθύνει τα συναισθήματα μου.»

Joy is inside you!

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.