Σημαντικοί παίχτες για το Μέγκα…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Εάν δεν συμμετέχουν με οικονομική υποστήριξη ο κ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ  και ο ΦΩΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ο κ.ΨΥΧΑΡΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 16,7 εκ.EURO πέραν των 3,3 εκ.euro, που σε επίδειξη δύναμης η ΓΑΤΑ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΙΩΝ …έγινε κεραμιδόγατα. Του Μιχάλη Παναγιώτου.Ετσι ο πόλεμος που ξεκινάει για την Κυβέρνησηνα  θα είναι πιό άγριος από αύριο  και ειδικά στό πρόσωπο του Πρωθυπουργού κ.ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ…..

Σε δυσχερή κατάσταση  βρίσκεται το άλλοτε ισχυρό κανάλι των εκδοτών. Οι μέτοχοι αποφάσισαν πριν από λίγο να πραγματοποιήσουν νέο Διοικητικό Συμβούλιο εντός της εβδομάδας, προκειμένου να λυθεί ο γρίφος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15,1 εκατ. ευρώ.

Οι δύο από τους πιο σημαντικούς «παίκτες» (Βαρδής Βαρδινογιάννης, Γιώργος και Φώτης Μπόμπολας)να απέχουν από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Το ίδιο, όμως, κάνει και ο Σταύρος Ψυχάρης.

Ωστόσο, ο… πάτρωνας της γάτας των Ιμαλαΐων, έχει προτείνει να αναλάβει ο ΔΟΛ το μάνατζμεντ του καναλιού, εισφέροντας στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου το ποσό των 8,2 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχεί στο ποσοστό το δικό του (3,3 εκατ. ευρώ) αλλά και στο ποσοστό του Πήγασου (4,9 εκατ. ευρώ).

Οι άλλοι εκδότες γνωρίζουν ότι ο κ. Ψυχάρης δεν διαθέτει αυτή τη στιγμή το απαιτούμενο ρευστό για να καταστεί το απόλυτο αφεντικό. Έτσι, εξελίσσεται ένας πόλεμος νεύρων, ο οποίος, όμως, οδηγεί -με μαθηματική ακρίβεια- το MEGA στις αγκάλες των δανειστριών τραπεζών (Εθνική, Alpha Bank, Πειραιώς και Eurobank).

Αν δεν υπάρξουν αποφάσεις στο νέο Δ.Σ., ο έλεγχος του καναλιού θα περάσει στις τράπεζες, οι οποίες με τη σειρά τους θα αναζητήσουν νέους μετόχους για να τα… ακουμπήσουν. Ωστόσο, μόνο ως θέλγητρο δεν λειτουργεί αυτή τη στιγμή το MEGA, αφού βαρύνεται με ένα παθητικό της τάξεως των 110 εκατ. ευρώ.Έλα μ ου όμως πού οι οφειλές του της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. στίς πιό πάνω Τράπεζες είναι 110 εκ. ΠΌΙΟΣ ΒΛΑΞ [ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΗ ΑΛΕΞΗ ] ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΧΡΕΗ  110 εκ. με διαφημιστική πίττα 250 εκ. EUTO???????

Κατά τα άλλα, τα έχει ρυθμίσει η αγορά άψογα…

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.