Καμμένος: Θα περιμένουμε τις πρωτοβουλίες Τσίπρα μετά τη Σύνοδο

Facebook
Twitter
LinkedIn

Στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τις πρωτοβουλίες που θα πάρει μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες σχετικά με το θέμα του Γιάννη Μουζάλα, παρέπεμψε ο Πάνος Καμμένος, μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ το πρωί της Πέμπτης.

Ο υπουργός Αμυνας επανέλαβε ότι από τους ΑΝΕΛ δεν δίνεται ψήφος εμπιστοσύνης στον κ. Μουζάλα, αλλά και πως θα στηρίζουν έως το τέλος της τετραετίας την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η απόφαση στη σύσκεψη της ΚΟ ήταν ομόφωνη.

Στη δήλωσή του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε ότι το πρόβλημα δεν είναι προσωπικό με τον κ. Μουζάλα, αλλά με αυτά που είπε, καθώς έδωσε την ευκαιρία σε εθνομηδενιστές να βγουν και να πάρουν θέση για το θέμα του ονόματος της ΠΓΔΜ.

Έκανε ειδική αναφορά στον Γιώργο Παπανδρέου, λέγοντας ότι βγήκε από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας, καθώς επίσης στην Μ.Ρεπούση και σε σελίδα με 3.000 likes. Απέναντι σε αυτά βάζουμε τις 3,5 εκατ. ψήφους του ελληνικού λαού, είπε, και πρόσθεσε ότι η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη την Τετάρτη ήταν ξεκάθαρη.

Επιπλέον, ο κ. Καμμένος έκανε αναφορά στην συζήτηση για τη διαφθορά που θα πραγματοποιηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής την Τρίτη σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.

Όπως είπε, είναι ώρα να ακουστούν ονόματα και επίθετα από τις περίφημες λίστες που έκρυβαν Σαμαράς και Βενιζέλος, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, να ακουστούν αλήθειες για τη διαπλοκή στη δικαιοσύνη, να μάθει ο ελληνικός λαός, την ώρα της εξαθλίωσής του, ποιοι διαπλεκόμενοι διακινούσαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και έβγαζαν λεφτά στο εξωτερικό.

«Η κυβέρνηση αυτή θα τελειώσει με τη διαπλοκή» επισήμανε και πρόσθεσε ότι η συζήτηση στην Ολομέλεια την Τρίτη θα γίνει «είτε τους αρέσει, είτε όχι».

Newsroom ΔΟΛ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.