«Χειρόγραφο» – Παράσταση αφιερωμένη στους «Γιατρούς χωρίς Σύνορα»

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Την  Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, η παράσταση της Χάρις Αλεξίου, “Χειρόγραφο”, που έχει ανέβει σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη σε παραγωγή της εταιρίας «ΛΥΚΟΦΩΣ» στο «Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου», θα είναι αφιερωμένη στις δράσεις της οργάνωσης «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» για τους πρόσφυγες και τα έσοδα από την παράσταση, θα διατεθούν αποκλειστικά στα προγράμματα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα για την προσφυγική κρίση.

Στο «Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου», από την Παρασκευή 8 Απριλίου και μέχρι το τέλος των παραστάσεων της Χάρις Αλεξίου, θα υπάρχει ερανικό κουτί καθώς και ενημερωτικό υλικό των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Παράλληλα, την Τετάρτη 13 Απριλίου, κατά τη διάρκεια της παράστασης “Χειρόγραφο” θα βρίσκονται στο χώρο και εκπρόσωποι της οργάνωσης, για να ενημερώνουν το κοινό σχετικά με το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. θα είναι αφιερωμένη στις δράσεις της οργάνωσης «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» για τους πρόσφυγες και τα έσοδα από την παράσταση, θα διατεθούν αποκλειστικά στα προγράμματα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα για την προσφυγική κρίση.

 

 

ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

“Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα είναι μια ιατρική ανθρωπιστική οργάνωση, με διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 65 χώρες. Παρέχει επείγουσα βοήθεια σε πληθυσμούς που έχουν πληγεί από μια ένοπλη σύγκρουση, μια επιδημία ή μια φυσική καταστροφή. Προσφέρει βοήθεια με μόνο κριτήριο την ανάγκη, ανεξάρτητα από φυλή, θρησκεία, φύλο ή πολιτικούς δεσμούς.

 

Βοήθησαν περισσότερους από 18.000 ανθρώπους να διασχίσουν με ασφάλεια το Αιγαίο ,περιέθαλψαν 55.000 και προσέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια σε περισσότερους από 88.000 πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα.

Σήμερα, βρισκονται στη Λέσβο, τη Σάμο, το Αγαθονήσι, τα Δωδεκάνησα,  την Ειδομένη, την Αθήνα, τον Πειραιά, την Κόρινθο, οπου διανέμουν είδη πρώτης ανάγκης και φαγητό.

– Με 20 ευρώ οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα μπορούν να προσφέρουν 24 ισοθερμικές κουβέρτες στους πρόσφυγες που διασώζονται στο Αιγαίο, προστατεύοντας τους από την υποθερμία ή 12 ενεργειακές μπάρες, για άμεση προστασία των διασωθέντων απο την αφυδάτωση και την υπογλυκαιμία.

– Με 30 ευρώ, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα μπορούν να προσφέρουν ένα σωσίβιο κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων διάσωσης στη θάλασσα”.


INFO για το “ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ” της Χάρις Αλεξίου


Θυμίζουμε οτι:

Ημέρες και Ώρες Παραστάσεων:

Τετάρτη: 20.00

Παρασκευή:  21.00

Σάββατο: 22.00

Κυριακή: 19.00


Εισιτήρια:

20€ κανονικό, 15 ευρώ μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ) εκτός απο την  ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΟΥ Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 20ε.Προπώληση :

Ταμείο Θεάτρου: Τηλ: 21 1013 2002-5

Online: www.ticketservices.gr  | Πανεπιστημίου 39, 210 7234567


Παραγωγή: Lykos Productions

Βουλής 38, Αθήνα, 21 03314088-9, info@lykofos.org

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.