Μ. Πλέσσας και Μ. Μαυρικίου – Μια μεγάλη Καλοκαιρινή Περιοδεία αρχίζει…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Γράφει η Λαμπριάνα Κυριακού

Με τη Σφραγίδα του Μίμη Πλέσσα σε συνεργασία με τον  Μαυρίκιο Μαυρικίου, αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό. Μετά από δυο χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, επιστρέφουν με μια μεγάλη περιοδεία σε  ολόκληρη την Ελλάδα και την  Κύπρο.

Στις Συναυλίες αυτές,  θα    ακούσουμε νέες και φιλόδοξες φωνές, με τα πολύ γνωστά τραγούδια του συνθέτη, να είναι  ενορχηστρωμένα από το Μαυρίκιο Μαυρικίου.

 

“Είναι ευλογία να σε επιλέξει ένας μεγάλος συνθέτης και να σου εμπιστευτεί τα τραγούδια του.  Νιώθω τυχερός που συνεχίζω να συνεργάζομαι μαζί του. Τον Νιώθω μπαμπά μου.» είπε  χαρακτηριστικά στο aVecnews.gr ο  νεαρός ερμηνευτής.

Από την  σκηνή  της κάθε περιοχής που θα συνυπάρξει αυτό το ιδιαίτερο καλλιτεχνικά σχήμα, θα δούμε ως ρόλο quest  μια παρέα γυναικών που θα δώσουν μια άλλη θαλπωρή στις συναυλίες. Τις Ανδριάνα Μπάμπαλη, Ηρώ Σαία, Ελένη Καρακάση, Εύη Σιαμαντά, αλλά και τον τραγουδιστή Δάκη, που όπως μας ανακοίνωσαν στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείου, θα βρίσκεται μαζί τους σε κάποιες συναυλίες του Ιουνίου.

Η Πρεμιέρα της περιοδείας θα γίνει στις 26 Ιουνίου 2016, στη  Σάμο, ενώ στην Αθήνα θα έχουμε την χαρά να τους απολαύσουμε  στις 2 Ιουλίου 2016, από το   Κηποθέατρο Παπάγου.

Οι υπόλοιποι προορισμοί είναι: ΦΛΩΡΙΝΑ, ΑΜΦΙΠΟΛΗ, ΛΑΜΙΑ, ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, ΠΑΤΡΑ, ΑΙΓΙΟ, ΘΗΒΑ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΜΥΚΟΝΟΣ, ΤΗΝΟΣ, ΛΑΡΙΣΑ, ΒΟΛΟΣ, ΣΠΕΤΣΕΣ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΧΑΝΙΑ, ΑΝΔΡΟΣ, ΣΥΡΟΣ, ΝΑΞΟΣ, ΚΥΠΡΟΣ, ΡΟΔΟΣ… Οι ημερομηνίες των συναυλιών  θα ανακοινωθούν το συντομότερο.

Επίσης συνταξιδιώτης  τους, θα είναι  και ο Τάσος Χαλκιάς. Ο αγαπημένος  ηθοποιός, θα αφηγείται μικρές ιστορίες και μυστικά που κρύβονται πίσω από το έργο του Μίμη Πλέσσα, καθώς και παρασκήνια από στιγμές έμπνευσης, δημιουργίας και ηχογράφησης των τραγουδιών του.

Σε αυτό το καλοκαιρινό ταξίδι, η Ορχήστρα των Αισθήσεων θα συνοδεύει τον συνθέτη και τον ερμηνευτή σε κάθε προορισμό και αξίζει να σημειωθεί ότι, η ορχήστρα των αισθήσεων,   αποτελείται από πέντε νέους ταλαντούχους μουσικούς, καλλιεργημένους και πιστά αφοσιωμένους στην τέχνη τους  και δεν είναι άλλοι από τους: Κωνσταντίνα Ρούσσου Φλάουτο, Φοίβος Μποζάς Σαξόφωνο,  Γιώργος Ντινάκος κιθάρα – Μπουζούκι, Αντωνία Τσολάκη κοντραμπάσο και o  Αλέξανδρος Κούρος στα drums.  Όπως  είπε και  ο Μίμης Πλέσσας « Η ορχήστρα που μας συνοδεύει αποτελείται από παιδιά  Καμάρια. – είναι όλα ένα και ένα.  Χαίρομαι που δεν βαριούνται να με ακούν κάθε φορά να παίζω αλλιώτικα τα κομμάτια και να προσαρμόζονται»

Να τονίσουμε ότι η συνεργασία του Μίμη Πλέσσα και του Μαυρίκιου Μαυρικίου μετράει δυο χρόνια, έχοντας στο ενεργητικό της  πολλές επιτυχημένες – sold out  συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

Αυτήν την  χρονική στιγμή,  ολοκληρώθηκε η  πρώτη δισκογραφική τους δουλειά που φέρει τίτλο «Διασκευές» και  κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία της χώρας.

. Τα κείμενα και το πρόγραμμα επιμελείται η Λουκίλα Καρρέρ – Πλέσσα, ενώ η παραγωγή είναι της Moonlight Productions.


Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.