Ποιες παραστάσεις θα φιλοξενηθούν στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου – Πρόγραμμα

Facebook
Twitter
LinkedIn

της Λαμπριάνας Κυριακού

To 2o  Διεθνές φεστιβάλ ‘Ανδρου είναι έτοιμο  από 16 Ιουνίου 2016, να δεχθεί στο ανοιχτό Θέατρο της Χώρας,   μερικές από τις  σημαντικότερες  παραστάσεις αρχαίου δράματος και κωμωδίας που θα λάβουν χώρα στην Επίδαυρο, όπως Λυσιστράτη, Οιδίπους Τύρρανος, Ορέστεια – συναυλίες σπουδαίων Ελλήνων Καλλιτεχνών, όπως  Μ. Φαραντούρη, Α. Πρωτοψάλτη, Μ. Μητσιά, Θ. Μικρούτσικου, Μ, Φραγκούλη, Β. Παπακωνσταντίνου, Ε. Πασπαλά –  προβολές, παραδοσιακούς χορούς και πολλά αφιερώματα.

 

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Παντελής Βούλγαρης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, στην συνέντευξη τύπου που έγινε  στο Ξενοδοχείο saint George Lycabettus στο Κολωνάκι, με αφορμή την παρουσίαση προγράμματος του πολιτιστικού αυτού θεσμού,«Αγαπώ τον τόπο μου τον πονώ, τον νοιάζομαι, γνωρίζοντας τα καλά και τα στραβά του. Οι σκυφτοί ώμοι και τα σκυθρωπά βλέμματα δεν μας βγαίνουν σε καλό. Στους δύσκολους καιρούς του σήμερα, γυρεύουμε ανάσες ανάτασης. Η ΄τέχνη απλώνει χέρι συμπαράστασης εμψύχωσης αξιοπρέπειας, χαρίζει χαρά. Οι  εκδηλώσεις πολιτισμού είναι αντικαταθλιπτικές.  Η Άνδρος ανοίγει το υπαίθριο θέατρο της , αλλά και την αγκαλιά της σε πολλούς καλλιτέχνες που φέτος λαμβάνουν μέρος  στο Φεστιβάλ. Είναι αλήθεια πως η ομάδα μας δυσκολεύτηκε, καθώς ήταν αδύνατον να απαντήσει θετικά σε όλες  τις προτάσεις συμμετοχής που ήταν πάνω από 100. Το πρόγραμμα διαμορφώθηκε με γνώμονα την ποιότητα την ποικιλία, τον συνδυασμό καταξιωμένων και πιο νέων καλλιτεχνών.»

 

Το νησί είναι συνδυασμένο με υψηλής ποιότητας εικαστικά δρώμενα, λόγω του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης  του Ιδρύματος Γουλανδρή , του Μουσείου Κυδωνιέως αλλά και της Καϊρείου βιβλιοθήκης, που στεγάζονται στο νησί.

Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Ιδρύματος Γουλανδρή:

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Γουλανδρή, οργανώνει γι’ αυτό το καλοκαίρι μια αναδρομική έκθεση στο έργο του διακεκριμένου γλύπτη, αείμνηστου Γιώργου Ζογγολόπουλου. Παρότι ικανός χειριστής και του χρωστήρα και της γραφίδας στη γλυπτική, αφέθηκε με ασίγαστο πάθος, ενθουσιασμό και αφοσίωση και μέσω αυτής έγινε πανταχόθεν αποδεκτός και καθιερώθηκε ως ένας από τους σημαντικότερους γλύπτες της νεοελληνικής τέχνης.

επιπλέον ανάπλους στο έργο του Γιώργου Ζογγολόπουλου θα είχε περιορισμένης σημασίας λόγο και θα αποτελούσε μια απονευρωμένη προσπάθεια αν δεν όριζε σκοπό της τη διεύρυνση του ορίζοντα ανάγνωσης με στοιχεία διαλεκτικής, η οποία αναπτύχθηκε με ιδιόμορφους και ιδιότροπους προσωπικούς εκφραστικούς κώδικες που στοχεύουν σε μια πιο ευέλικτη ερμηνευτική προσέγγιση αναζήτησης του «απόλυτου» στο οποίο ο Γιώργος Ζογγολόπουλος με μαθηματικό οίστρο και θεωρητική λογιότητα επιδόθηκε.

Η διαρθρωτική δομή του αφιερώματος ξεκινά από την πρώιμη νεανική περίοδο, η οποία χαρακτηρίζεται από μια εντυπωσιακή ρεαλιστική σχεδιαστική δυνατότητα, συνεχίζει στη φάση της υπαινικτικής πιστότητας στο αντικείμενο, για να φτάσει μέχρι τη μακρά περίοδο της παντελούς απόρριψης των ρεαλιστικών αναφορών. Είναι η αρχή της περιόδου επαναπροσδιορισμού θέσεων και αρχών που εκβάλλουν σε μια διαλεκτική, η οποία υπαγορεύεται από την ανάγκη αναζήτησης νέων δυνατοτήτων, τις οποίες επιτάσσει η σύγχρονη τεχνολογία και γενικότερα η νέα κοινωνική πραγματικότητα.

Η έμφαση, όπως είναι επόμενο δίνεται στην αφαιρετική περίοδο, των ελεύθερων συνθέσεων, των δυσδιάστατων ανάγλυφων επιφανειών, στους μεγεθυντικούς διαθλαστικούς φακούς και τις ομπρέλες, τις υδροκινητικές κατασκευές, στις μακέτες και φωτογραφίες των μνημειωδών κατασκευών σε δημόσιους χώρους.

Η κάθε πτυχή πλαισιώνεται με εμπεριστατωμένα κείμενα τα οποία συνέγραψαν με γνώση άνθρωποι που εμβριθώς γνωρίζουν το έργο και εμπεριέχονται στο δίγλωσσο συνοδευτικό κατάλογο των 290 σελίδων, όπου αναπαράγεται και το σύνολο των 107 έργων και που θα εκδοθεί από τη Μικρή Άρκτο.

Διάρκεια έκθεσης: 19 Ιουνίου – 25 Σεπτεμβρίου 2015

Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά 11.00-15.00 και 18.00-21.00, Δευτέρα 11.00-15.00,

Δευτέρα απόγευμα και Τρίτη κλειστά

Μουσείο Κυδωνιέως:

Στο Μουσείο Κυδωνιέως το φετινό καλοκαίρι  ο εικαστικός θεσμός «ΠΛΟΕΣ» που διανύει την 22η του χρονιά, θα παρουσιάσει το δεύτερο μέρος της τετραλογίας για το περιβάλλον, (με την ευρεία έννοια του όρου και της πραγματικότητας). Αν η περσινή έκθεση, με τα «Νηπενθή κι Εωθινά» της, επικεντρωνόταν στην αντιστοιχία που αφορούσε την βιοποικιλότητα της εξωτερικής φύσης και του εσωτερικού μας εαυτού, η φετινή, με τίτλο «Επικράτειες του Νότου», εστιάζεται στις ιδιοσυγκρασιακές και πολιτισμικές μας ιδιαιτερότητες, που από τη μια πλευρά ευνοούνται από τις κλιματικές συνθήκες, από την άλλη όμως αυτές δεν διασφαλίζουν μεμονωμένα κάτι ξεχωριστό, υποθάλποντας (κυρίως στη χώρα μας), ως αξεδιάλυτο θαρρείς αμάλγαμα, μια διαφορετικότητα νοοτροπίας, κουλτούρας, ηθών, συμπεριφοράς, αντιλήψεων, πεποιθήσεων, αντιδράσεων και χαρακτηριστικών γνωρισμάτων, που μας διακρίνει, όπως άλλωστε και κάθε άλλο λαό, ο οποίος  αρνείται να παραδοθεί σε γοργές εξαλλαγές συνειδήσεων, σε ισοπεδωτικές ευκολίες ομογενοποιήσεων ή σε πολλά υποσχόμενες «παγκοσμιοποιήσεις». Χωρίς τα συγκεκριμένα γνωρίσματα, να είναι πλέον ο κανόνας, υπάρχουν ωστόσο εξαιρέσεις, που τον πιστοποιούν κι αυτό φάνηκε ακόμη περισσότερο (στο κοινωνικό επίπεδο), όπως στην κρίση των ημερών μας και στις αντιστάσεις που αναπτύχθηκαν, απέναντι στις δοκιμαζόμενες ανθρωπιστικές αξίες.

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, περιλάμβαναν ήδη, στο σκεπτικό των έργων τους, ποικίλες εκδοχές των παραπάνω συλλογισμών. Είναι, τουλάχιστον, ορισμένοι από τους λόγους που εκείνοι επελέγησαν, προκειμένου να υλοποιήσουν  – μέσα από τον διάλογο της εφετινής εκθεσιακής παρουσίασης, στο Ίδρυμα Π. & Μ. Κυδωνιέως – τις «Επικράτειες του Νότου», με εγκαίνια το Σάββατο 23 Ιουλίου, στις 8μμ και διάρκεια μέχρι και την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016.

Συμμετέχουν αλφαβητικά : η Δάφνη Αγγελίδου, ο Νίκος Βανδώρος, ο Μάρκος Βενιός, ο Λεωνίδας Γιαννακόπουλος, ο Γιώργος Γιώτσας, η Άννα Γρηγόρα, ο Νίκος Καλαφάτης, ο Γιάννης Κουτσούρης, ο Πάνος Μπαλωμένος, η Ιόλη Ξιφαρά, η Τιτίκα Σάλλα, ο Γιάννης Τζένος, η Δέσποινα Τσάκνη, ο Γιώργος Χαδούλης.

Σκεπτικό, Διαμόρφωση κι Επιμέλεια της έκθεσης, καθώς και του συνοδευτικού, δίγλωσσου Καταλόγου της : Αθηνά Σχινά, Κριτικός & Ιστορικός Τέχνης.

Για περισσότερες πληροφορίες : Ίδρυμα Π.& Μ. Κυδωνιέως 22820-24598

2ο Θερινό Πανεπιστήμιο 2016:

Στο Γαύριο της Ανδρου, από 10 – 17 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί από την  επιστημονική Επιτροπή του 2ου Θερινού Πανεπιστημίου «Ελληνική Γλώσσα, Πολιτισμός και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης: Από την Αρχαιοελληνική Γραμματεία έως Σήμερα» ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα της δράσης.

Η Νικολέττα Τσιτσανούδη-Μαλλίδη – που είναι και η Ακαδημαϊκή Διευθύντρια του 2ου Θερινού Πανεπιστημίου, παρευρέθηκε στην συνέντευξη τύπου  και μίλησε αναλυτικά για το πρόγραμμα της δράσης.

Όπως προανέφερε η κυρία Νικολέτα Τσιτσανούδη,  «το πρόγραμμα οργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε συνεργασία και με την υποστήριξη διακεκριμένων ελληνικών και διεθνών ακαδημαϊκών και δημοσιογραφικών φορέων. Είναι συνέχεια της περυσινής ακαδημαϊκής δράσης που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη ομολογουμένως επιτυχία στην Άνδρο. Φέτος υποστηρίζεται από το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard και το Γραφείο Ελλάδος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Προσφέρεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, απόφοιτους, υποψήφιους διδάκτορες, ερευνητές, εκπαιδευτικούς και δημοσιογράφους.

Σε αυτό το πρόγραμμα θα διδάξουν Καθηγητές και Ακαδημαϊκοί Συνεργάτες του Πανεπιστημίου Harvard,  καθώς και πολλοί πανεπιστημιακοί από ελληνικά ΑΕΙ. Μεταξύ των διδασκόντων είναι ο Νικόλας Πρεβελάκης, Λέκτορας Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Harvard, Assistant Director of Curricular  Development, Harvard University’s Center

Την εικόνα της αϕίσας ϕιλοτέχνησε ο σκιτσογράϕος κ. Ηλίας Μακρής  for Hellenic Studies (Washington, DC), ο Pedro Olalla, Συγγραφέας, Associate in Geography of myths, Harvard University’s Center for Hellenic Studies (Washington, DC), Πρεσβευτής του Ελληνισμού, οι Καθηγητές Γλωσσολογίας κ.κ. Διονύσης Γούτσος, Ζωή Γαβριηλίδου, Νικολέττα Τσιτσανούδη-Μαλλίδη – που είναι και η Ακαδημαϊκή Διευθύντρια του 2ου Θερινού Πανεπιστημίου – οι δημοσιογράφοι Κώστας Αρβανίτης (Στο Κόκκινο), Αλεξία Τασούλη (Mega Channel) και Δημήτρης Μιχαλέλης (Real News). Ειδική αναφορά θα γίνει και στο προσφυγικό ζήτημα με εισήγηση του Στέλιου Βερνίκου, Επιστημονικού Υπεύθυνου του Εθνικού Προγράμματος Εθελοντικής Δράσης για τη Διαχείριση Κινδύνων και Κρίσεων ΠΡΟΤΕΚΤΑ του ΥΠΕΠΘ. Το πρόγραμμα θα καλύψει τις θεματικές της Αρχαιοελληνικής γραμματείας και δημοσιογραφίας, της εξουσίας και της χειραγώγησης σε κλασικά κείμενα, καθώς και της μετα-μνημονιακής γλώσσας στα σύγχρονα ΜΜΕ και των απεικονίσεων της κρίσης στα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης.

Ευρύτατο είναι φέτος και το πολιτιστικό πρόγραμμα που θα εμπλουτίσει το ακαδημαϊκό  πρόγραμμα με επισκέψεις και ξεναγήσεις των συμμετεχόντων σπουδαστών σε μουσεία και κέντρα πολιτισμού, παρακολούθηση συναυλιών και θεατρικών παραστάσεων, συναντήσεις με ανθρώπους του πολιτισμού και της τέχνης.

Οι εγγραφές στο πρόγραμμα συνεχίζονται. Πληροφορίες: κ. Νικολέττα Τσιτσανούδη – Μαλλίδη, Ακαδημαϊκή Διευθύντρια Προγράμματος, Επίκουρη Καθηγήτρια Γλωσσολογίας και Ελληνικής Γλώσσας Π.Τ.Ν. Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Fellow of Comparative  Studies of CHS, Harvard University, nitsi@cc.uoi.gr. Το αναλυτικό πρόγραμμα δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του 2ου Θερινού Πανεπιστημίου, summerschool.ac.uoi.gr


Λίγα λόγια για το Μουσείο Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης:

Το ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ιδρύθηκε πριν 17 χρόνια (1999) στη χώρα της Άνδρου, σε ένα χώρο, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ,(( (Όπως ονομάζονται τα εργοστάσια του περασμένου αιώνα, το αντικείμενο των οποίων εχει εκλείψει-)

Το Μουσείο δηλαδή στεγάζεται σε παλαιό εργοστάσιο πάγου(Παγοποιείο), των αρχών του 1900(όπου διασώζονται και τα παλαιά μηχανήματα του. Σημαντικό δε είναι ότι το κτήριο είναι δείγμα της παραδοσιακής Ανδριωτικής αρχιτεκτονικής και η επιστημονική του τεκμηρίωση έγινε από την καθηγήτρια Λαογραφίας , Κατερίνα Κορρέ. Το μουσείο είναι σε 2 επίπεδα συνολικής εκτάσεως 150τμ.

Ο πρώτος χώρος περιλαμβάνει Ανδριωτικές συλλογές, μελέτες και αναφορές σε παλαιά Ανδριωτικά επαγγέλματα κτλ. Ο δεύτερος χώρος περιλαμβάνει πρωτότυπη μελέτη για τους μεταβυζαντινούς, αγιογράφους της Άνδρου του 18 αιώνα.

Σκοπός του Μουσείου είναι η προβολή της Ιστορίας του Πολιτισμού, και των Ανθρώπων της Άνδρου και παράλληλα στηρίζει την Παραδοσιακή γαστρονομία του τόπου.

Προς αυτό τον σκοπό και στο πλαίσιο της ιδέας ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ που εκπονούν οι ιδρυτές του(Οικογένεια ΜΑΝΤΖΑΒΕΛΑΚΗ – ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ),παρουσιάζεται φέτος (όπως κάθε χρόνο τον Αύγουστο) με την συνεργασία του Πανεπιστημίου Αθηνών έκθεση “Το ΣχολεΪο 100 χρόνια πριν” Έτσι στον Α’ όροφο θα υπάρχουν φωτογραφίες, αντικείμενα και αναφορές στο σχολείο από το 1900, στο δε Β’ όροφο θα υπάρχουν φωτογραφίες ειδικά από την Άνδρο, έτσι θα μπορούμε να δούμε τις διαφορές του τότε με το σήμερα, και να “αγγίξουμε το παρελθόν και να προχωρήσουμε στο μέλλον”.



Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ  έχει  ως εξής:

ΙΟΥΛΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/7/2016        ΕΝΑΡΞΗ CAMERATA JUNIOR

ΤΕΤΑΡΤΗ 20/7/2016 ΟΙΔΙΠΟΥΣ ΤΥΡΡΑΝΟΣ- ΛΑΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΝΔΡΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  22/7/2016 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΤΟΥΜΠΑΝΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 25/7/2016  ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ -25η ΩΡΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ   27/7/2016 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/7/2016 ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ-  Θ.Ο.Α

ΣΑΒΒΑΤΟ  30/7/2016 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΗΤΣΙΑΣ-ΝΤΑΓΑΚΗ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 1/8/2016 ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΦΕΛΛΙΝΙ

ΤΡΙΤΗ  2/8/2016 ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΦΕΛΛΙΝΙ

ΤΕΤΑΡΤΗ 3/8/2016 ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΦΕΛΛΙΝΙ

ΠΕΜΠΤΗ  4/8/2016 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΦΕΛΙΝΙ     ΝΙΝΟ ΡΟΤΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/8/2016 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΔΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Μ. ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/8/2016 ΟΡΕΣΤΕΙΑ  ΣΚΗΝ ΧΟΥΒΑΡΔΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 8/8/2016 ΣΤΑΜΑΤΙΑ -ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ   -ΣΚΗΝ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 10/8/2016 ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ OPUS

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/8/2016 ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ  -ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ  13/8/2016 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ-διοργάνωση ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ. Σ. ΠΟΛΕΜΗ

ΤΡΙΤΗ  16/8/2016 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ  17/8/2016 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΖΙΩΓΑΛΑΣ-ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ-ΜΗΛΙΩΚΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  19/8/2016 ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ( ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ” Όσο πιο γρήγορα΄΄΄ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/8/2016 MUSIC AND DANCE GALA FOR ANDROS -ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ EΘΝΙΚΗ ΟΠΕΡΑ ΠΑΡΙΣΙΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ  24/8/2016 ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ-ΣΚΗΝΟΘ. ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΕΛΙΩΔΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/8/2016 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ   27/8/2016 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΑΙ-ΚΟΜΝΗΝΟΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/9/2016 ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ- ΟΜΑΔΑ ΑΛΑΛΟΥΜ -Γ.ΔΑΜΠΑΣΗ

(ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙΡΕΙΟΥ 

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/9/2016            ΛΗΞΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ-ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ:

18/6/2016 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ -ΠΕΡΡΗΣ    -διοργάνωση ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ. Σ. ΠΟΛΕΜΗ

2/7/2016 ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

9/7/2016 18ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΝΔΡΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.