Το «Έλα σε μένα» παρουσιάζεται στον ΙΑΝΟ της Θεσσαλονίκης

Facebook
Twitter
LinkedIn

Οι Εκδόσεις ΩΚΕΑΝΟΣ και το βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου των Τάσου Αγγελίδη Γκέντζου και Παναγιώτη Κουντουρά, «Έλα σε μένα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25/5, στις 19:00, στον 1ο όροφο του βιβλιοπωλείου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Σοφία Βόικου (συγγραφέας), Κλεονίκη Δρούγκα  (φιλόλογος) και Νότης Φόρσος (κριτικός κινηματογράφου). Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος/ραδιοφωνικός παραγωγός, Νίκος Πιτάνιος.


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ένα καταιγιστικό θρίλερ για τη δύναμη της αγάπης, της εκδίκησης και της συγχώρεσης. Ένα παιχνίδι μυστηρίου, ένα λογοπαίγνιο του έρωτα, των ηδονών και των καταστροφικών ψευδαισθήσεων.


Εκείνος, ο αινιγματικός Αλέξανδρος, πετυχημένος και γνωστός ως νεαρός σταρ. Νόμιζε πως είχε μάθει να διαχειρίζεται καλά τους ερωτικούς πειρασμούς, αλλά η λάμψη του χάνει τη δύναμη της στους τέσσερις τοίχους της νυχτερινής μοναξιάς του. Εκείνη, μια μυστηριώδης ύπαρξη, ένα φάντασμα του διαδικτύου που του συστήνεται ως Ζωή και του εκφράζει την ερωτική του επιθυμία. Η ανάγκη της ηδονής γίνεται εμμονή κι ένα άρρωστο παιχνίδι με το άγνωστο ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια τους. Ποιά είναι η Ζωή στην πραγματικότητα;


Το φάντασμα δραπετεύει από τα στενά όρια του διαδικτύου κι ο γρίφος απεγνωσμένα επιζητεί τη λύση του. Θανάσιμα μυστικά ξεδιπλώνονται σε ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή. Από τη νυχτερινή Αθήνα ως τα φώτα της Times Square, τα αρώματα του Βοσπόρου, το Μιλάνο… Μια ασταμάτητη δοκιμασία ζωής και θανάτου θα οδηγήσει δύο ανθρώπους στα άκρα.


{youtube}zLcXf6G1r_0{/youtube}



Στοιχεία εκδήλωσης

Παρουσίαση Βιβλίου «Έλα σε μένα»

Τετάρτη 25/5, στις 19:00, Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ (Αριστοτέλους 7, τηλ. 2310 277004)


Η επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης:

https://www.ianos.gr/events/tasos-aggelidis-gkentzos-panagiotis-kountouras.html


Η επίσημη ιστοσελίδα του βιβλίου:

http://www.oceanosbooks.gr/product/555/ελα-σε-μενα


ΕΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ και στο Facebook:

https://www.facebook.com/elasemena.book/

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.