Στο πλευρό του Νίκου Νικολόπουλου ,ολος ο πολιτικός κόσμος για τον χαμό της πανέμορφης Νίκης…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Με μηνύματά τους, στο Νίκο Νικολόπουλο και την οικογένειά του, ο πολιτικός κόσμος εκφράζει τα συλλυπητήρια και τη θλίψη του, για τον χαμό της κόρης του, Νίκης. Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης με μήνυμά του, προς τον ανεξάρτητο βουλευτή και την οικογένειά του, τονίζει «Αγαπητέ συνάδελφε, Σας εκφράζω τη βαθιά μου λύπη για την τραγική απώλεια της κόρης σας. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικόλαος Βούτσης»O πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης, με δήλωσή του εξέφρασε τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά του στο Νίκο Νικολόπουλο και την οικογένειά του.

«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για την απώλεια της δεκαεπτάχρονης κόρης του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου. Η Νίκη μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τη μάχη της ζωής, όμως η ίδια χάρη στο μεγαλείο ψυχής των γονιών της, θα δώσει δώρο ζωής σε συνανθρώπους μας. Στο Νίκο Νικολόπουλο και την οικογένειά του εκφράζω τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Μητσοτάκης.

Με ανακοίνωσή της και η Ένωση Κεντρώων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια της κόρης του βουλευτή Αχαϊας κ. Νίκου Νικολόπουλου.

Με ανάρτησή του στο twitter, έστειλε τα συλλυπητήριά του, στο πρώην μέλος του κόμματός του Νίκο Νικολόπουλο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.