Η βία πλουσίων ανηλίκων σε σχολεία:Τα ακριβά παπούτσια πονάνε περισσότερο απο τα ξυπόλητα πόδια

Images (1)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σ΄ένα από τα καλύτερα σχολεία της Χώρας στο Αρσάκειο του Ψυχικού  από 15χρινους γόνους ΄΄καλών ΄΄ οικογενειών εκτυλίχθηκε ένα άγριο επεισόδιο την Παρασκευή, με τους ανήλικους να περνούν μια πετονιά στο λαιμό  15χρονου συμμαθητή τους μέσα στην τάξη του σχολείου και ύστερα να προσπαθούν να την τυλίξουν σε όλο του το σώμα , γελώντας σε βάρος του και βρίζοντάς τον. Οι νταήδες ήταν 6 και το παιδί μόνο του…Αν και υπήρχαν θεατές…

Μετά απο καταγγελία των γονέων  του θύματος οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τέσσερις 15χρονους, οι οποίοι κατηγορούνται για εξύβριση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και  παράνομη βία κατά συναυτουργία σε βάρος συνομήλικού τους.

Η σύλληψη των ανηλίκων έγινε στο πλαίσιο του αυτοφώρου το απόγευμα του Σαββάτου ενώ στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη δύο 15χρονων, οι οποίοι δεν εντοπίστηκαν στα χρονικά όρια ισχύος της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ανακοίνωση από τη Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία για το περιστατικό στο Αρσάκειο

Ενημερώνουμε τους γονείς των μαθητών που φοιτούν στα Σχολεία τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας ότι εντός της ημέρας (3/4/2023) θα κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες, ώστε να διερευνηθεί η ευθύνη των εμπλεκομένων μαθητών από τα αρμόδια όργανα (Σύλλογο Διδασκόντων). Ομοίως υπεβλήθη ήδη κατεπείγον αίτημα για Ένορκη Διοικητική Εξέταση από την Περιφερειακή Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας για τυχόν πειθαρχικές ευθύνες εκπαιδευτικών σχετικά με το συμβάν.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.