O Μανώλης Καψής αποχωρεί απο το Μέγκα;

Facebook
Twitter
LinkedIn

«Kύριε Καψή μην καπνίζετε στην σύσκεψη»!..

Καζάνι που βράζει θύμιζε όλη την προηγούμενη εβδομάδα η αίθουσα σύνταξης του Mega, καθώς ο διευθυντής Μανώλης Καψής δεν άφησε άνθρωπο με τον οποίο να μην…
αντιπαρατέθηκε, φτάνοντας στο σημείο να στείλει στο Λογιστήριο νεαρή παραγωγό του δελτίου ειδήσεων η οποία τόλμησε να διαφωνήσει μαζί του στη διάρκεια της σύσκεψης.

Ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού, επηρεασμένος προφανώς από τις εξελίξεις στον σταθμό, αλλά και από τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, τα οποία τον φέρνουν σχεδόν σταθερά πλέον πίσω ακόμα και από το Star, τα έβαλε με μια σειρά από συντάκτες του. Οπως με τη Σοφία Δήμτσα όταν του διαμαρτυρήθηκε γιατί ανέθεσε σε άλλη συνάδελφό της, την Αμέλια Αναστασάκη, να κάνει ζωντανή σύνδεση από το ξενοδοχείο όπου συσκεπτόταν το κουαρτέτο με υπουργούς. Και η..
τελευταία, όμως, μπήκε στο στόχαστρό του, αν και είναι ένα τα πιο «αγαπημένα» του πρόσωπα, καθώς κάνει το κυβερνητικό ρεπορτάζ κι έχει δίαυλο επικοινωνίας προσωπικά με τον πρωθυπουργό. Συγκεκριμένα, αντιπαρατέθηκαν -επίσης μπροστά σε κόσμο- για τον τρόπο με τον οποίο θα γινόταν ένα θέμα.

«Δεν πρόκειται να παραμείνει διευθυντής»
Ηταν τόσο φορτισμένη η ατμόσφαιρα στο κανάλι που, στη διάρκεια μίας από τις συσκέψεις, παραγωγός -και μάλιστα η παλαιότερη στο κανάλι- του ζήτησε να μην καπνίζει στον χώρο, καθώς αυτό δεν επιτρέπεται. Εκείνος της απάντησε ενώπιον όλων πως «όποιον τον πειράζει ο καπνός να μην έρχεται στις συσκέψεις».
Και πώς να μην είναι εκνευρισμένος ο Μανώλης Καψής, όταν η φημολογία που υπάρχει για το πρόσωπό του σε σχέση με τη θέση που κατέχει δεν είναι και η καλύτερη. Λέγεται, δηλαδή, πως, είτε βρεθεί κάποια λύση για το κανάλι με την παρούσα σύνθεση από την πλευρά των μετόχων είτε το Mega αλλάξει χέρια, εκείνος δεν πρόκειται να παραμείνει διευθυντής ειδήσεων. Κι αυτό γιατί δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, αφού το δελτίο πάει από το κακό στο χειρότερο…

Πηγή:ζουρναλίστ.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.