Μάγεψε η Πρωτοψάλτη στο Βεάκειο!!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Όταν η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ανεβαίνει στη σκηνή … Η φωνή της μας ταξιδεύει και τα τραγούδια συνομιλούν με τις αισθήσεις και τα συναισθήματα.

Κάπως έτσι έγινε χθες βράδυ στο κατάμεστο Βεάκειο  όπου με φόντο τη θάλασσα και το φεγγάρι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, μάγεψε, τους θεατές που έσπευσαν να την απολαύσουν στο υπέροχο μουσικό ταξίδι της.

Δυναμική, γοητευτική, αεικίνητη  η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με την μοναδική φωνή και τις εξαιρετικές ερμηνείες, έφερε μαζί της, τη μαγεία των νυκτών εγχόρδων, ΜandolinARTE και μια αγκαλιά  υπέροχα τραγούδια- δικά της αλλά και όλα όσα έχει αγαπήσει – ξεσηκώνοντας το κοινό, αναμοχλεύοντας τη μνήμη, προσφέροντας συγκίνηση. Στο τραγούδι συμμετείχε και ο Γιώργος Καραδήμος.

Το αποτέλεσμα φάνηκε στο χειροκρότημα  – όπως τραγουδά και η ίδια. Η νύχτα ήταν μακριά, και κανείς δεν ήθελε να αφήσει την Άλκηστη να φύγει από τη σκηνή. Στο κοινό  και αγαπημένοι της φίλοι όπως η Χάρις Αλεξίου, ο Γιώργος Νανούρης αλλά και φίλοι από τον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Η βραδιά της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Βεάκειο, ήταν μια ακόμη sold out συναυλία ,μετά από έναν πολύ επιτυχημένο χειμώνα και τη θερμή ανταπόκριση του κοινού  με 6 sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, καθώς και 3 sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Το επόμενο ραντεβού με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στο Βεάκειο είναι στις 25 Ιουλίου καθώς η προχθεσινή συναυλία στις 28/6 αναβλήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.