Όταν ο Φάμελλος και ο Δρογώσης συνάντησαν την Χαρούλα στο Κήπο του Μεγάρου

Facebook
Twitter
LinkedIn

 

γράφει η Λαμπριάνα Κυριακού

Σε ρυθμούς έντεχνου και ροκ, με τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία αλλά και  τραγούδια σημαντικών ερμηνευτών της χώρας μας, που φέρουν την δική τους υπογραφή,  ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης,

έδωσαν ραντεβού  το βράδυ της Πέμπτης(7/7), στον Κήπο του Μεγάρου, προσφέροντας σε όσους βρέθηκαν εκεί, δυο  ώρες μουσικής ανάτασης.

 

Οι δυο τραγουδοποιοί και ιστορικοί σύμμαχοι από τον περασμένο αιώνα, όπως αυτοαποκαλούνται, παραχώρησαν την «πολυθρόνα του Κήπου» σε μια αγαπημένη τους φίλη,  μεγάλη ερμηνεύτρια,  που τους εμπιστεύτηκε στο παρελθόν και πίστεψε στο ταλέντο τους, την Χαρούλα  Αλεξίου.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια τραγούδησε περισσότερα από εφτά τραγούδια,  Αγαπημένα κομμάτια  από τους  δίσκους  «Ως την Άκρη του Ουρανού σου», «Η αγάπη θα σε βρει όπου και να σαι» και τον τελευταίο της «Τα όνειρα γίνονται πάλι ».

 

Στην σκηνή, φέρνοντας μαζί του το άρωμα των «Φατμέ» ανέβηκε  ένας ακόμα ροκάς αγαπημένος καλλιτέχνης ο Οδυσσέας Τσάκαλος. Θυμίζοντας στο κοινό ένα ακόμη τραγούδι που αγαπήθηκε πολύ και σημάδεψε τους νεολαίους της εποχής του 80, το «Πες το και έγινε», αλλά και άλλα αγαπημένα τραγούδια της εποχής!!

Να τονίσουμε ότι την συναυλία άνοιξε, ένας αξιόλογος τραγουδοποιός ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης.

 

 

 

 

 

 

{youtube}O5kCXMkzwLM{/youtube}

 

{youtube}cXALsYE86rE{/youtube}

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.