Oλα τα πράγματα έχουν τα όρια τους…

Facebook
Twitter
LinkedIn

του Μιχάλη Παναγιώτου.

Μήνυση πρός κάθε κατεύθυνση θα κάνει μέχρι το τέλος της ημέρας ο ΠΑΕ Ολυμπιακός για κατασυκοφάντηση του οργανισμού της.

 

Η ιστορία ξεκινησε απο την πρωΙνή εκπομπή του Σκάϊ ”Τώρα”οπου η δημοσιογράφος ανέφερε οτι καταδικάσθηκε ο κ.Αιμίλιος Κοτσιώνης ο οποιος ειναι στην Διοίκηση του ΠΑΕ Ολυμπιακός,για την υπόθεση του “Noor 1”. Και ακολούθησαν την είδηση και άλλοι,ο καθένας για τους δικούς του λόγους.
Ενώ ο κ.ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΚΟΤΣΩΝΗΣ τιμωρήθηκε με την ελαχίστη  [ πολύ μικρή ποινή ]…το παράδοξο όμως είναι ότι η δημοσιογράφος ανέφερε οτι κατεδικάσθη ο Διοικητικός παράγοντας της ΠΑΕ του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ εντός της ημέρας ΑΓΩΓΗ και ΜΗΝΥΣΗ κατά των άνω…..για  κατασυκοφάντηση, τόσο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ , όσο και του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.επισυνάπτοντας όλα τα ΦΕΚ  της τελευταίας 20ετίας…αλλά και τις καταστάσεις στο ΙΚΑ του προσωπικού  της εταιρείας όπου φαίνεται ότι καμία σχέση τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ο εν λόγω…δλδ ο κ.ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΚΟΣΣΙΩΝΗΣ, ο οποίος πρίν από 2-3 χρόνια βρέθηκε στην αίθουσα των επισήμων του ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ….και ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ  ΕΥΑΓΓΕΛΟ  ΜΑΡΙΝΑΚΗ.Από τότε σερί κορδόνι στην εκπομπή Η ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ κάθε Δευτέρα…ο παρουσιαστής της….τόν παρουσιάζει σαν συνεργάτη του κ.ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ και στέλεχος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.


Ειρήσθω εν παρόδω ότι σήμερα γίνεται το πρώτο ξεσκαρτάρισμα στον διαγωνισμο των αδειών των ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ , ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.