«Gates of Hades» η ταινία με την πριγκίπισσα Θεοδώρα

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών «48 Project Inc.» με έδρα το Los Angeles των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, θα πραγματοποιήσει εξ’ολοκλήρου, τα γυρίσματα της ταινίας “Gates of Hades” (Οι πύλες του Άδη) στα  πανέμορφα τοπία της Ελλάδας, σε περιοχές που θα ανακοινωθούν σύντομα, από τις 26 Σεπτεμβρίου του 2016.

“Οι Πύλες του Άδη” είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ 90 λεπτών, μια ταινία περιπέτειας και αγωνίας εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία και την ιστορία αγάπης μεταξύ του Άδη και της Περσεφόνης. Στην ταινία που σκηνοθετεί ο Ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης Francesco Vitali, πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων η Πριγκίπισσα Θεοδώρα, ο Μάνος Γαβράς και σε ρόλο έκπληξη η Βάσια Παναγοπούλου, που μετά από σημαντικές συμμετοχές στον κινηματογράφο (Θόδωρος Αγγελόπουλος, Μελισσοκόμος) επιστρέφει στο σινεμά.

 

Σύντομη περιγραφή της ταινίας:

Έξι Αμερικανοί φίλοι, επισκέπτονται την Ελλάδα, για τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ με θέμα την Ελληνική Μυθολογία. Κατά την διάρκεια της παραμονής τους σε ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο της περιοχής ανακαλύπτουν ένα βιβλίο που θα τους αλλάξει την ζωή. Το δάσος και το ποτάμι, κρύβουν πολλούς κινδύνους και κρυμμένα μυστικά που οι έξι επίδοξοι ντοκιμαντερίστες δεν έχουν κάν φανταστεί………………

Στον ρόλο της Έλενας, μιας σικάτης μποέμ Βρετανίδας που συντροφεύει τους έξι Αμερικανούς φίλους της, θα δούμε την Πριγκίπισσα Θεοδώρα.

“Είναι η πρώτη φορά που κάνω ταινία στην Ελλάδα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Είναι η πατρίδα του πατέρα μου και δική μου πατρίδα. Ήταν ένα όνειρο ζωής γιατί θα δω μέρη της ελληνικής επικράτειας που δεν είχα ποτέ άλλοτε την ευκαιρία να επισκεφθώ”, λέει η πριγκίπισσα Θεοδώρα με ενθουσιασμό και συνεχίζει… “Στην ταινία πρωταγωνιστούν διακεκριμένοι ηθοποιοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό και  νιώθω ιδιαίτερα τυχερή που θα συνεργασθώ μαζί τους. Ελπίζω να μου δοθεί και η ευκαιρία να παίξω και θέατρο στην Ελλάδα σύντομα. Η Ελλάδα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου”

Σε μια παραλλαγή του παραδοσιακού ειδυλλίου μεταξύ του Άδη και της Περσεφόνης, εμφανίζεται από τις Νότιες πολιτείες της Αμερικής  η Ashleigh Morghan.  Τον ρόλο του Άδη υποδύεται ο Μάνος Γαβράς και στον ρόλο της Θεάς Δήμητρας θα δούμε την Βάσια Παναγοπούλου.


Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Francesco Vitali

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Lucio Lepri

Σενάριο: Francesco Vitali – Fiona Faith Ross- Chris Siametis

Διεύθυνση Παραγωγής: Chris Siametis, Brett Wolcott

Παραγωγή: Francesco Vitali

Βοηθός Σκηνοθέτη: Marco Santi

Ενδυματολογική επιμέλεια: Κλέων Φυσέκης

Πρωταγωνιστούν:

Helena: HRH Princess Theodora Greece

Ades:  Μάνος Γαβράς

Goddess Dimitra:   Βάσια Παναγοπούλου

Persa: Ashleigh Morghan

Eve: Angela Halili

Ben: Mark Reininga

Meli: Arielle Wyatt

Patrick: Bogdan Yasinski

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.