Τότε ξεκίνησαν ολα…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Όλα ξεκίνησαν το 1996 με την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Κώστα Σημίτη. Οι εξελίξεις δείχνουν μάλλον ότι υπήρχε σχέδιο για την πτώχευση της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού. Εξηγούμε: Να θυμίσω το χρηματιστήριο το 2000 που πολύς κόσμος έχασε τα χρήματά του και την δήλωση του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη ότι το χρηματιστήριο θα φτάσει τις 7,5 μονάδες. Όλα μια φούσκα. Ακολούθησε η ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ με ψεύτικα στοιχεία, όπως όλοι έχουν παραδεχτεί, και η Αμερικανική τράπεζα Goldman sachs να έχει όλα τα οικονομικά στοιχεία της χώρας τα οποία και τα χρησιμοποίησε αργότερα εναντίον της χώρας.  Ενταχθήκαμε λοιπόν στο ευρώ με αναλογία 1 ευρώ = 340,75 δραχμές, επιτυχία του τότε υπουργού εθνικής οικονομίας Γιάννου Παπαντωνίου όπως έλεγαν οι ίδιοι, αλλά δυστυχώς την πλήρωσε και πάλι ο Ελληνικός λαός. Παράδειγμα: 1 μπουκαλάκι νερό είχε τότε 50 δραχμές και με το ευρώ 50 σεντ δηλαδή 170 δραχμές. Σε ένα βράδυ πήραν τα χρήματα του Ελληνικού λαού μέσα από την τσέπη του.
Φτάνουμε στο 2004 και επειδή ο Κώστας Σημίτης ήξερε ότι δεν θα κερδίσει τις εκλογές, έδωσε το λεγόμενο δαχτυλίδι στον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος έκανε εκλογές ως μόνος υποψήφιος αρχηγός κόμματος και πιστεύω με οδηγίες του Κώστα Σημίτη το τι θα κάνει όταν και όποτε γίνει πρωθυπουργός. Εδώ να υπενθυμίσω ότι ο Σπύρος Σημίτης, αδελφός του πρώην πρωθυπουργού, ζει και εργάζεται στην Γερμανία και μάλιστα λέγεται ότι κατέχει θέση στις μυστικές υπηρεσίες της.
Από το 2004 έως το 2009 ο μετέπειτα πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής υπερχρέωσε την χώρα και την παρέδωσε στον ΓΑΠ, γιατί περί παραδόσεως πρόκειται, με μεγάλο ποσοστό χρέους. Εδώ να σημειώσω ότι μέχρι και σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστα Καραμανλής δεν έχει μιλήσει να μας πει τους λόγους για τους οποίους παρέδωσε την εξουσία στον ΓΑΠ.
Ερχόμαστε τώρα στο 2009 στο “λεφτά υπάρχουν”. Όταν τον Οκτώβριο του 2009 ο ΓΑΠ έλεγε λεφτά υπάρχουν, είχε προγραμματίσει το τι θα γινότανε το 2010 αφού τον Φεβρουάριο του 2009 είχε μιλήσει με τον Στρος Καν για να εντάξει την χώρα στο ΔΝΤ και του είχε πει ο Στρος Καν να μην το επιχειρήσει. Αυτός όμως, όπως αποδεικνύεται από τα επόμενα χρόνια, είχε πάρει άλλες εντολές και έφερε την χώρα στο σημείο που είναι σήμερα και να μας πει και ο Όλι Ρεν “καλό κουράγιο” γιατί ήξερε το τι θα επακολουθήσει.
(Πολύ θα ήθελα να μάθω τις συνομιλίες μεταξύ των δύο πρώην, Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου, όταν παρέδιδε ο ένας στον άλλον)
Το σχέδιο είχε γίνει από πολλά χρόνια πριν για να πάρουν τα χρήματα από τον Ελληνικό λαό αλλά έπρεπε να βρουν και τους κατάλληλους για να εφαρμόσουν αυτό το σχέδιο. Ε, τους βρήκαν στους ανωτέρω πρώην πρωθυπουργούς που κυκλοφορούν ελεύθεροι και μας κάνουν και υποδείξεις πως θα βγούμε από την κρίση την οποία σχεδίασαν και εφάρμοσαν οι ίδιοι.
Οι επόμενοι πρωθυπουργοί, μέρος του σχεδίου ήταν και είναι και αυτοί και απλά εφαρμόζουν το αρχικό σχέδιο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.