Άνθρωποι …Τέρατα

Facebook
Twitter
LinkedIn

σχόλιο του Νίκου Φιλιόπουλου

Δεν ξέρω από που ν’ αρχίσω και πως να εκφραστώ από το το θυμό που νιώθω μέσα μου για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας ενός μικρού παιδιού.

Μιλάω γι’ αυτό το κοριτσάκι, την μικρή  Άννυ, που είχε την ατυχία να το φέρουν στην ζωή δύο τέρατα γιατί δεν μπορώ να τους αποκαλέσω αλλιώς και ειδικά γονείς. Δεν έχω διαβάσει λεπτομέρειες της ανατριχιαστικής αυτής ιστορίας γιατί δεν μπορώ ειλικρινά να στέκομαι ήρεμος και να διαβάζω αυτά που έκαναν αυτά τα τέρατα στην μικρή αυτή αθώα ψυχούλα.

 

Όσοι από εμάς έχουμε παιδιά αλλά και όσοι δεν έχουν και λαχταρούν ένα παιδί, διαβάζοντας το τι έκαναν αυτά τα κτήνη σε αυτό το αγγελούδι, θέλουν (θέλω) να μου δώσουν και τα δύο αυτά τέρατα και να έχουν (έχω) το δικαίωμα να κάνω χειρότερα από αυτά που έκαναν στην μικρή. Μην με παρεξηγείτε με αυτά που γράφω  γιατί δεν είμαι ούτε ρατσιστής, ούτε κανίβαλος  αλλά είμαι έξαλλος με αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη.

Ελπίζω σε μια παραδειγματική τιμωρία γι’ αυτά τα κτήνη και όταν λέω παραδειγματική τιμωρία δεν εννοώ την δικαστική που έτσι κι αλλιώς είναι δεδομένη αλλά την τιμωρία της φυλακής από τους υπόλοιπους φυλακισμένους που ξέρουν να τιμωρούν με τον δικό τους τρόπο τέτοιες περιπτώσεις.

Γι’ άλλη μια φορά ζητώ συγνώμη αν ξέφυγα από τα όρια που πρέπει να διέπει ένα σχόλιο

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.