Π Α Ρ Ι Σ Ι 13 Νοεμβρίου 2015

Facebook
Twitter
LinkedIn

σχόλιο του Νίκου Φιλιόπουλου

Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τους «τρομοκράτες», τους θεωρώ στυγνούς δολοφόνους με πολύ χαμηλό IQ και φανατικά όργανα κάποιων που τους χρησιμοποιούν για να πετύχουν κάποιους σκοπούς, θα αναφερθώ πιο κάτω για αυτές τις σκέψεις μου, είναι αποτέλεσμα της πολιτικής των πολιτικών της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια που δεν λαμβάνουν καθόλου υπ’ όψιν τους τον ανθρώπινο παράγοντα.

Μετά από κάποια χρόνια ο κόσμος όλος έχει την υποψία, μόνο την υποψία;, ότι η 11η Σεπτεμβρίου στην ΝΥ ήταν ένα σενάριο που πραγματοποιήθηκε για κάποιους σκοπούς των Αμερικανών από τους ίδιους τους Αμερικανούς. Θα ήθελα να έχω την ελπίδα ότι το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι δεν έχει κάποιο σενάριο από τους ίδιους η από άλλους αυτή την φορά σεναριογράφους, λόγω του μεταναστευτικού στην Ευρώπη. Κάποιες χώρες κλείνουν τα σύνορα τους στους πρόσφυγες, κάποιες άλλες βάζουν συρματοπλέγματα.

Λέτε το σχέδιο να προβλέπει η μόνη χώρα που θα δέχεται πρόσφυγες να είναι η Ελλάδα; Κρίμα για την χώρα μας που θέλουν να την καταστρέψουν με πολλούς τρόπους.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.